From Dusk Till Dawn

Od soumraku do úsvitu

Žánr
Akční, Upírský
Roky vysílání
2014 - dosud
Obsah
Seriálová verze kultovního filmu Roberta Rodrigueze. Mladý texaský ranger po vraždě svého staršího kolegy vyráží po stopě pachatelů, nechvalně proslulých bratrů Geckových. Zatímco se Seth Gecko pokouší vyřešit vzniklou situaci s pomocí svého zločineckého kolegy Carlose, Richieho pronásledují podivné sny. Cesty všech se střetnou v hříšném baru, kde vyjde najevo překvapivá pravda - upíři existují.
Titulky pro vás překládají
Araziel, Miki226

Titulky k From Dusk Till Dawn S02E08 - The Last Temptation of Richard Gecko

Týden se s týdnem sešel a my vám přinášíme další titulky k seriálu Od soumraku do úsvitu. Dnešní díl se jmenuje Poslední pokušení Richarda Gecka.

Celá naše zubato-nezubatá parta se konečně chystá k finálnímu útoku na Lorda Malvada. I když každý z nich má své vlastní pohnutky a cíle, vzájemná spolupráce se ukáže jako nejlepší řešení. Vše jde jako po másle, jenže možná až příliš. Kdo chystá podraz na koho? A jak název dílu napovídá, jakou roli v tom všem může hrát Richie? Kromě odpovědí na tyto otázky získáme i další zajímavé informace. Například jak je to vlastně s těmi úpířími superschopnostmi. Takže nezbývá než tesáky nabrousit, nalít si sklenku čehokoliv červeného a užít si dnešní díl…

Titulky pro vás přeložil Araziel a sedí na verzi KILLERS.

Hezkou zábavu :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit