From Dusk Till Dawn

Od soumraku do úsvitu

Žánr
Akční, Upírský
Roky vysílání
2014 - dosud
Obsah
Seriálová verze kultovního filmu Roberta Rodrigueze. Mladý texaský ranger po vraždě svého staršího kolegy vyráží po stopě pachatelů, nechvalně proslulých bratrů Geckových. Zatímco se Seth Gecko pokouší vyřešit vzniklou situaci s pomocí svého zločineckého kolegy Carlose, Richieho pronásledují podivné sny. Cesty všech se střetnou v hříšném baru, kde vyjde najevo překvapivá pravda - upíři existují.
Titulky pro vás překládají
Araziel, Miki226

Titulky k From Dusk Till Dawn S02E01 - Opening Night

Upíři, upírky a upírčata…

Svět se jednou otočil a zdá se, že se vrací k normálu. 1D (doufejme) končí a pubertální fanynky latentních gayupírů ze Stmívání se hromadně přesouvají k uctívání padesáti odstínů Christiana Greye (který nám ale jaksepatří umí pít krev také, že?).

A proto je nejlepší doba na návrat pořádných upírů ze seriálu Od soumraku do úsvitu! Bratři Geckovi se nám rozdělili a každý se svou novou polovičkou jde za vlastním cílem. Jedni se snaží vytřískat co nejvíc peněž z různých akcí a rychle zmizet za hranice, zatímco druzí se vydávají na upíří vendetu přímo proti Culebras. A jako bonusu a třešničky na dortu se fanoušci původního filmu dočkají i nesporného sympaťáka Dannyho Treja!

Titulky pro vás přeložil Araziel a sedí minimálně na verzi BATV.

Hezkou zábavu :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit