Ekaterina

Jekatěrina

Žánr
Drama, Historický, Minisérie
Roky vysílání
2014 - 2014
Obsah
Výpravný ruský seriál o cestě Kateřiny Veliké na ruský trůn. Pruskou princeznu Sofii Federiku Augustu vybrala ruská carevna Alžběta Petrovna pro svého synovce a dědice ruského trůnu. Později byla překřtěna na Kateřinu. Seriál sleduje její cestu od příjezdu do Ruska až do doby, kdy usedla na trůn a stala se jednou z největších panovnic v dějinách.
Titulky pro vás překládají
kvakkv

Titulky k Ekaterina S01E12 - Episode 1.12

Dnes tu máme finále první série. Kateřině se podaří uniknout před zatčením a zorganizuje převrat. Petr Fjodorovič je zatčen a abdikuje. Kateřina se setkává i s bývalým carem Ivanem Antonovičem. Nakonec je korunována jako Kateřina II.

Titulky pro vás přeložila kvakkv.

Titulky (1)

Komentáře (3)

Přidat komentář
  • suzuki051

    Vďaka za preklad celej série a už sa teším na tú druhú...Budeš ju prekladať hneď po tejto prvej,či si dáš chvíľu pauzu od seriálu?

    Odpověď
  • kvakkv

    Chvíli si pauzu dám, ale nebude nijak dlouhá. Horší je, že anglické titulky jsou jenom v obraze a jiné jsem nenašla, takže to budu muset časovat a to mě zrovna nebaví. Ale co bych pro Kateřinu neudělala :-)

    Odpověď
    • Clear

      Existuje program, který umí titulky v obraze vytáhnout. Tedy umí vytáhnout časování, jsou tam načasované jak úseky s titulky a jinak jsou označené mezery (ty stačí smazat). Ale není tam text, jen změť nějakých znaků. Kdybys chtěla, napiš mi na e-mail a poradím ti. :-)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit