Crossing Lines

Bez hranic

Žánr
Akční, Drama, Krimi, Thriller
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Americko-německo-francouzský seriál o mezinárodní jednotce stíhající zločince, kteří by jinak spravedlnosti utekli. Bývalý detektiv z New Yorku Carl Hickman, závislý na morfinu, se přidává k nově vytvořené evropské skupině, která není omezená hranicemi jednotlivých států. Mezi další členy jednotky patří italská analytička specializovaná na obchod s bílým masem, speciální technik z Německa, kriminalistka z Francie a zbraňový a taktický expert ze Severního Irska.
Titulky pro vás překládají
Clear, jeriska03, Jolinar, lesator, lukascoolarik

Titulky k Crossing Lines S02E01 - The Rescue

Pokud jste napjatě očekávali druhou sérii seriálu Bez hranic, bude vaše touha konečně uspokojena, protože první díl pro vás společnými silami načasovala a z odposlechu přeložila a zkorektovala trojice Clear, Equino_X2 a jeriska03. Titulky sedí na verze SKGTV (doporučujeme 720p bez loga).

Vracíme se přesně tam, kde jsme skončili. Dimitrov dal na konci první série Dornovi 24hodinové ultimátum, že pokud mu nepřivede z vězení jeho švagra Bardova, popraví své dva vězně – majora Louise Daniela a jeho ženu Rebeccu. Dorn má tedy na výběr – buď propustí na svobodu zločince, nebo ohrozí život svých dvou přátel. S pomocí majorova týmu pod vedením Carla Hickmana se snaží zjistit, kde by Dimitrov mohl své zajatce držet.

Hezky se bavte, snad se vám epizoda seriálu a titulky budou líbit. Vaše ohlasy nás motivují k další práci. :-)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit