Crossing Lines

Bez hranic

Žánr
Akční, Drama, Krimi, Thriller
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Americko-německo-francouzský seriál o mezinárodní jednotce stíhající zločince, kteří by jinak spravedlnosti utekli. Bývalý detektiv z New Yorku Carl Hickman, závislý na morfinu, se přidává k nově vytvořené evropské skupině, která není omezená hranicemi jednotlivých států. Mezi další členy jednotky patří italská analytička specializovaná na obchod s bílým masem, speciální technik z Německa, kriminalistka z Francie a zbraňový a taktický expert ze Severního Irska.
Titulky pro vás překládají
Clear, jeriska03, Jolinar, lesator, lukascoolarik

Titulky k Crossing Lines S01E08 - Desperation & Desperados

Sice jste si na titulky museli tentokrát kvůli technickým potížím počkat trochu déle, ale doufáme, že seriálový požitek vám tuto nepříjemnost vynahradí. O překlad se postarali Clear, jeriska03 a lesator, korekce provedla Jolinar. Sedí na verze LOL a AFG, v dohledné době bude i přečas na WEB-DL od jerisky03.

V předposledním díle úvodní řady se dozvíme něco o Tommyho rodinném zázemí a o Evině nepříliš šťastném dětství. Carl stále spřádá svou pomstu a s tím mu pomůže „kamarádka“ z minulého dílu. Náš tým expertů bude pronásledovat jednu skupinu lidí, která pronásleduje druhou, a kdo koho nakonec dohoní, to už se podívejte.

Přejeme pěknou zábavu.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit