Crossing Lines

Bez hranic

Žánr
Akční, Drama, Krimi, Thriller
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Americko-německo-francouzský seriál o mezinárodní jednotce stíhající zločince, kteří by jinak spravedlnosti utekli. Bývalý detektiv z New Yorku Carl Hickman, závislý na morfinu, se přidává k nově vytvořené evropské skupině, která není omezená hranicemi jednotlivých států. Mezi další členy jednotky patří italská analytička specializovaná na obchod s bílým masem, speciální technik z Německa, kriminalistka z Francie a zbraňový a taktický expert ze Severního Irska.
Titulky pro vás překládají
Clear, jeriska03, Jolinar, lesator, lukascoolarik

Titulky k Crossing Lines S01E01 - Pilot: Part 1

Sladké sny, pokud právě spíte, krásné ráno, pokud se chystáte vstávat. K snídani jsme pro vás připravili titulky k novému seriálu Crossing Lines.

Jak už jistě všichni víte, seriál je zajímavý nejen svým tématem – evropská obdoba FBI honící zločince po celé Evropě – ale i místem natáčení – seriál vznikal hlavně v Paříži, v Nice a také v Praze! Velkým hereckým lákadlem je legendární Donald Sutherland, ale můžete se těšit i na české herce, v prvním díle konkrétně třeba na Kláru Issovou.

Už nebudeme nic moc prozrazovat, podívejte se sami. Ti z vás, kteří se ještě nerozhodli, zda se do seriálu pustí, se mohou podívat nejprve na TRAILER s českými titulky od Clear.

Titulky pro vás přeložili Bladesip, Clear, GaRaN_, jeriska03 a Jolinar. Sedí na verzi EVOLVE, AFG a DIMENSION, přečasy budou doplněny.

Hezkou zábavu :)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit