Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k 666 Park Avenue S01E01 - Pilot

Chcete být úspěšným spisovatelem, fotografem nebo dramatikem? Chcete hrát první housle ve filharmonii? Nebo jen toužíte po sousedce odnaproti? V komplexu The Drake, který vlastní Gavin Doran se vám všechny vaše touhy mohou splnit. Jane van Veenová a Henry Martin přijímají místa správců ve strobylém komplexu The Drake a brzy zjišťují, že se nejedná jen o tak obyčejný dům. Brzy se sbližují s jeho majitelem Gavinem Doranem a jeho ženou Olivií, kteří po náhlém odchodu předchozího správce, který se odstěhoval někam, kde je tepleji, hledají novou krev. Idylka ovšem netrvá dlouho a podivné chování výtahů a možná až moc živé noční můry, které zažívá Jane, vrhají na jejich nový domov podivné světlo. Naštěstí všichni víme, že láska vždy vše překoná a je mocnější než samotný Bůh. Ale je mocnější než Ďábel? To se dozvíte při sledování seriálu 666 Park Avenue, který se zabývá otázkou, kterou si většina z nás jistě již někdy položila: Opravdu jsem schopný zaplatit za splnění své touhy cokoliv? A jsem za to ochotný zaplatit všechno?

Titulky k The Big Bang Theory S06E02 - The Decoupling Fluctuation

Týden se s týdnem sešel a jeden z nejoblíbenějších sitcomů dnešní doby pokračuje. Penny má pochybnosti o svém vztahu s Leonardem, Stuart se snaží v partě nahradit Howarda, kterého si ostatní astronauti ve vesmíru dobírají. Titulky pro vás opět nachystali Beddny a Araziel, kteří vám tímto přejí hezký zážitek ze sledování nového dílu. Těšíme se zase… neXtWeek :).

Titulky k Revolution S01E03 - No Quarter

Po týdnu se vracíme do světa bez elektřiny, kde se loví za pomoci luků a kuší, zbraně jsou nedostatkovým zbožím stejně jako munice a lidé se pohybují pouze pěšky nebo na koních. Tentokrát se dozvíme dost podstatné informace o Milesově minulosti, uvidíme, jak vypadal svět jen 6 měsíců po výpadku a také se dozvíme, jak dopadla cesta Aarona a Maggie.

Titulky k Homeland S02E01 - The Smile

Také vás zajímá, jak se bude téměř po roce dál rozvíjet příběh hodného teroristy Nicka Brodyho a zlé bývalé agentky CIA Carrie Mathisonové? Nebo to byla pohádka o zlém teroristovi a hodné agentce? V seriálu Homeland jsou hranice dobra a zla sice trochu nejasné, ale všechny postavy si diváci velmi rychle oblíbí nebo dokonce zamilují. Titulky pro vás dnes připravil ověřený tým z loňské sezóny: překladatelky Clear a Miki226 a korektor Araziel. Tak už to nejspíš nemá cenu moc protahovat a hurá na nový díl. Je totiž opravdu na co se těšit!

Titulky k Strike Back S03E08 - Vengeance, Part 8

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.