Celkem 3578 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Hebburn S01E01 - Welcome to Hebburn, Pet

Představujeme vám nový britský komediální seriál, ve kterém se po šest dílů budete moct setkávat s rodinou Pearsonových. Jejich syn Jack se z rodného města Hebburn odstěhoval do Manchesteru a nedávno se potají oženil s židovskou dívkou Sarah, když se opili při společném výletu do Vegas. Jack se Sarah se vydávají za rodinou novopečeného ženicha, aby se s nimi mohla Sarah seznámit. Nechtějí ale novinku o jejich manželství hned vychrlit a čekají na nejvhodnější okamžik. Co může být příhodnější okamžik odhalení, než když se nevěsta vyzvrací do kabelky, která patří mrtvole? Titulky pro vás připravila Bedulinka a sedí na verzi TLA. Příjemnou zábavu!

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E04 - Dead Body Politic

Po pauze, kterou si tým Námořní vyšetřovací služby udělal minulý týden, se k nám vrací v plné parádě. Tentokrát se podíváme, jak to vypadá při politické kampani, nebudeme ušetřeni tradičního škádlení mezi Deeksem a zbytkem týmu a Nell dostane cennou radu, proč se s Hetty nemá pouštět do debaty o politice. Titulky pro vás připravil známý tým – Timon111, jeriska03, HeloAgathon a Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k Modern Family S04E04 - The Butler's Escape

Fanoušci seriálu Taková moderní rodinka jistě napjatě čekají, až se budou moci podívat na nový díl s titulky od kristyyyy, které tímto děkujeme. A o čem dnešní díl bude? Mitchell se stará o Lily, zatímco Cam začíná svůj první den jako učitel hudby na Franklinově střední škole a oba si ve své roli zrovna moc dobře nevedou. Manny a Jay musí snášet Gloriino chrápání, Alex se rozhádá se svou matkou a Luke oznámí, že končí s kouzlením, což je zase moc nelíbí Philovi.

Titulky k 666 Park Avenue S01E03 - The Dead Don't Stay Dead

Titulky pro vás přeložili Jolinar a Bladesip. Korekcí se ujal Araziel. A co nás čeká ve třetím dílu? Jane pokračuje v pátrání ohledně tajemných zazděných dveří, dozvíme se temné tajemství rodiny Doranových, poodhalíme pravou tvář pana Gavina a zjistíme, že i nevinný článek v novinách může mít velmi nepříjemné a reálné důsledky… Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Major Crimes S01E10 - Long Shot

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Homeland S02E03 - State of Independence

Také vás minulý týden nechal konec v očekávání, jak bude pokračovat další díl? Co je na paměťové kartě, kterou našel Saul zašitou do tašky z Abasova domu v Bejrútu? Co všechno tam o sobě Brody prozradil a jak CIA s tajným materiálem naloží? A co bude s Carrie? Mnozí z vás jistě tajně doufají stejně jako já, že se vrátí k práci pro bezpečnostní agenturu. Odpovědi alespoň na některé otázky se dozvíte v dnešním díle a aby toho nebylo málo, objeví se nové další otázky. Titulky pro vás tento týden připravili Araziel, Clear a Miki226. Věříme, že se vám nový díl bude líbit tak jako nám. Užijte si třetí díl a těšíme se zase… neXtWeek. :)