Celkem 3578 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Homeland S02E05 - Q&A

Titulky dnes pro vás přeložila Clear a korekce se chopil Araziel. Sedí na verze EVOLVE, AFG a TVSR. V dnešním dílu se dozvíme, co se stalo s Brodym po jeho zatčení. Může bývalé agentce vyhozené od CIA kvůli nepříčetnosti projít další nerozvážnost, která skončila v podstatě únosem kongresmana Spojených států? Kolik má náš partyzánský tým času a dokáže s nevyzpytatelným Brodym vůbec nějak pohnout? Dá se zamaskovat zmizení kongresmana i před jeho zvídavou manželkou? Dnešní vcelku komorní díl nám ale přinese spoustu nových zvratů. Hezkou zábavu.

Titulky k Ca$h

Titulky k Ca$h byly dokončeny. Až se na film podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotný film líbil. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění z filmu. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Hunted S01E04 - Kismet

V minulé epizodě jsme byli svědky toho, jak se Sam vypořádala s vypjatou situací, když se setkala tváří v tvář se svým nepřítelem a jak se ostatní z týmu pokouší odhalit, kdo z nich je obávaný krtek. Dnes uvidíme, jak se bude příběh vyvíjet dál. Titulky pro vás přeložili DENERICK a Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E05 - The Holographic Excitation

Dnešní epizoda s názvem The Holographic Excitation pokračuje dalším halloweenským speciálem a titulky jsou opět pro vás ke stažení. Připravili je pro vás společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a 1080p.WEB-DL. V dnešním dílu budeme svědky výběru halloweenských kostýmů, postastronautské deprese, přípravy párty a důsledků holografické projekce na sexuální život v partnerském vztahu. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k The Neighbors S01E05 - Halloween-ween

V dnešním dílu se chystá útok pozemšťanů na mimozemskou komunitu. Weaverovi odvedli skvělou práci a téměř všechny přesvědčili, že se nejedná o invazi, ale o neškodný lidský svátek. Jediný, kdo může celou kolonii zachránit, je Larry Bird, který se nenechá zviklat a ví, že jako vůdce musí něco podniknout. Na druhé straně se snaží Dick a Reggie v důmyslných převlecích dále rozkrývat zvyky a sociální strukturu svých vrstevníků a co nejvíce mezi ně zapadnout. Jak obě společenství přežijí tento výjimečný večer, to se dozvíte v dnešním dílu.

Titulky k Weeds S08E10 - Threshold

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Modern Family S04E05 - Open House of Horrors

Titulky na nový díl seriálu Taková moderní rodinka jsou na světě! Poděkování si zaslouží kristyyyy. Tento týden má i tento seriál haloweenský speciál. Phil zorganizuje předváděčku domu a Claire zjišťuje, že děti se jejich domu vyhýbají kvůli fiasku z loňského roku. Kostýmy, které si Cam s Mitchellem objednali se pomíchají přímo ve chvíli, kdy Cam chce světu předvést, jak zhubl do těsného oblečku. Lily se začíná ptát, kdo je její matka. Manny a Luke se snaží spřátelit s nějakými bezva dětmi a Gloria se potýká s následky svých těhotenských hormonů… Příjemnou zábavu při sledování!