Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Modern Family S04E06 - Yard Sale

Titulky na dnešní díl od kristyyyy jsou hotové dnes ke stažení v rekordním čase! Měly by sedět na verzi LOL a AFG. O čem bude dnešní díl? Manny a Luke společně zjistí tajemství z Gloriiny minulosti. Claire přesvědčí Cama s Mitchelem, aby jí pomohli říct Alex, že její kluk je gay a Cam vyvádí, protože se nechce vzdát svých kalhot po tom, co zhubnul. Phil váhavě vezme Jayovu motorku na projížďku.

Titulky k Revolution S01E06 - Sex and Drugs

Ani špatné počasí v Americe neodradilo NBC od odvysílání dalšího dílu Revolution. Minule jsme byli svědky toho, jak se Miles s Charlie pokusili zachránit Dannyho z vlaku, ale bohužel tato akce skončila nezdarem. Dnes se můžete podívat, kam kapitán Neville Dannyho veze, co má Monroe v plánu a jak to dopadne se zraněnou Norou.

Titulky k Vegas S01E05 - Solid Citizens

Jak vidíte, vánoční volno využíváme k dohánění restů :-) Další seriál, který přišel na řadu, je Vegas. V dnešní epizodě řeší Ralph a jeho tým únos malého chlapce. Nechte se tedy překvapit, zda je opravdu Savino schopný i tak podlého činu, když jde o jeho zájmy, a nebo se tento případ kasina vůbec netýká. Titulky pro vás přeložily Clear a Miki226, sedí na verzi LOL a DIMENSION. Přejeme vám hezkou zábavu :-)

Titulky k 666 Park Avenue S01E05 - A Crowd of Demons

Překladu titulků se jako každý týden ujali Bladesip a Jolinar a korekcí jako tradičně Araziel. Sedí na verze LOL, AFG a WEB-DL. S dnešním dílem pokračujeme v halloweenských speciálech tohoto týdne. Ovšem jak může dopadnout strašidelný večírek ve strašidelném domě? Navíc, když nám z kufru vyskočilo něco nebo někdo, co se nemělo pouštět ven? To uvidíte v dnešním téměř hororovém dílu. Hezkou zábavu.

Titulky k Homeland S02E05 - Q&A

Titulky dnes pro vás přeložila Clear a korekce se chopil Araziel. Sedí na verze EVOLVE, AFG a TVSR. V dnešním dílu se dozvíme, co se stalo s Brodym po jeho zatčení. Může bývalé agentce vyhozené od CIA kvůli nepříčetnosti projít další nerozvážnost, která skončila v podstatě únosem kongresmana Spojených států? Kolik má náš partyzánský tým času a dokáže s nevyzpytatelným Brodym vůbec nějak pohnout? Dá se zamaskovat zmizení kongresmana i před jeho zvídavou manželkou? Dnešní vcelku komorní díl nám ale přinese spoustu nových zvratů. Hezkou zábavu.

Titulky k Ca$h

Titulky k Ca$h byly dokončeny. Až se na film podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotný film líbil. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění z filmu. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Hunted S01E04 - Kismet

V minulé epizodě jsme byli svědky toho, jak se Sam vypořádala s vypjatou situací, když se setkala tváří v tvář se svým nepřítelem a jak se ostatní z týmu pokouší odhalit, kdo z nich je obávaný krtek. Dnes uvidíme, jak se bude příběh vyvíjet dál. Titulky pro vás přeložili DENERICK a Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E05 - The Holographic Excitation

Dnešní epizoda s názvem The Holographic Excitation pokračuje dalším halloweenským speciálem a titulky jsou opět pro vás ke stažení. Připravili je pro vás společně Beddny a Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a 1080p.WEB-DL. V dnešním dílu budeme svědky výběru halloweenských kostýmů, postastronautské deprese, přípravy párty a důsledků holografické projekce na sexuální život v partnerském vztahu. Přejeme příjemnou zábavu!