Celkem 3578 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k House of Cards S01E02 - Chapter 2

Přesně po týdnu od vydání titulků prvního dílu, jsou připravené titulky na druhý díl tohoto nového seriálu. Podíleli se na nich: Bladesip, Clear, Jolinar a slanecek. Chtěla bych také poděkovat našemu novému přírůstku, konzultantovi na překlad z politiky Dr. Onte. Titulky sedí na verzi WEB-Rip-BNT, NTb a TRiC, o přečasy na další verze si napište a my je zajistíme. V dnešním díle pokračuje příběh z pilotu přesně tam, kde skončil. Frank Underwood začíná svůj den s žebírky u Freddyho a plán na svržení kandidáta na ministra zahraničí se rozjíždí v plné své kráse. Jeho žena Claire zahajuje velké propouštění ve své charitě. A Zoe Barnesová opět získá něco, čím se posune v žebříčku novinářů o krůček výš. Zajímá vás, co to bude? Tak už neváhejte a pusťte si nový díl. Pokud budete s titulky spokojeni, velmi rádi uvidíme váš dík pod novinkou. Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Person of Interest S02E14 - One Percent

Srdce fanoušků Breakout Kings poskočí radostí, až uvidí dnešní díl Person of Interest. Jimmi Simpson (otravný Lloyd Lowrey v BK) se objeví v podobné roli a kdo Breakout Kings zná, je mu teď jasné, že to John a Harold nebudou mít vůbec jednoduché. A když si ještě představíte, že postava, kterou Jimmi hraje, je miliardář, který má neomezené zdroje, je tvrdohlavý a vůbec nedbá na názory ostatních, určitě už se nemůžete dočkat, až si tenhle díl pustíte.

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E13 - The Chosen One

Po dlouhém čekání jsme pro vás dokončili titulky k dalšímu dílu NCIS:LA. Spousta z vás už to nemohla vydržet, takže jsem se rozhodl vydat titulky zatím s korekcí ode mě. Provedl jsem ji pro jistotu dvakrát, ale určitě to nebude tak perfektní, jako když ji dělá Miki :-) Pro ty z vás, kteří chtějí zaručenou kvalitu (certified by Miki226), tak musí ještě chviličku počkat až se k tomu dostane, což určitě bude v nejbližší možné době ;) Doufám, že budete s kvalitou spokojeni. O překlad se postaral stálý tým ve složení: Timon111, jeriska03 a HeloAgathon

Titulky k The Big Bang Theory S06E15 - The Spoiler Alert Segmentation

Titulky k dnešní epizodě s názvem Pozor na spoilery jsou tady opět po týdnu hotové pro vás ke stažení. Připravil je pro vás Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. V dnešním dílu se rozjede hra u nás známá jako „Škatulata batulata“, Raj padne do téměř smrtelné pasti a Bernadette s Howardem zjistí, že rozhodně nejsou čínští akrobaté. A Cirque du Soleil se opravdu píše s „du“. :-) Hezkou zábavu!

Titulky k Suits S02E14 - He’s Back

Jak již z názvu epizody vyplývá a konec minulé epizody jasně indikoval, v tomto díle se dočkáme návratu Daniela Hardmana v plné své kráse. Ujímá se nejen žaloby v případu Folsom Foods, ale žaluje rovnou firmu Pearsonová & Hardman. Pokud vás zajímá důvod, máte možnost se ho hned dozvědět, protože titulky dnes opět v bleskové rychlosti připravila trojice: Clear, Karppi a slanecek. Přečas na WEB-DL pro vás připravil badboy.majkl. Příjemnou zábavu! Do konce série nám zbývají už jen dvě epizody a podle upoutávky na konci dílu to bude rozhodně stát za to! :)