House of Cards

Dům z karet

Žánr
Drama, Politický, Thriller
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Politický thriller internetové videoslužby Neflix od výkonného producenta Davida Finchera. Kongresman Francis Underwood se rozhodne pomstít svým politickým rivalům za to, že nebyl dosazen do slibovaného místa ministra zahraničí. Rozpoutá tak bitvu o místo nejvyšší... V hlavní roli dravého politka se představí Kevin Spacey.
Titulky pro vás překládají
Bladesip, Clear, Jolinar, lesator, slanecek

Titulky k House of Cards S01E02 - Chapter 2

Přesně po týdnu od vydání titulků prvního dílu, jsou připravené titulky na druhý díl tohoto nového seriálu. Podíleli se na nich: Bladesip, Clear, Jolinar a slanecek. Chtěla bych také poděkovat našemu novému přírůstku, konzultantovi na překlad z politiky Dr. Onte. Titulky sedí na verzi WEB-Rip-BNT, NTb a TRiC, o přečasy na další verze si napište a my je zajistíme.

V dnešním díle pokračuje příběh z pilotu přesně tam, kde skončil. Frank Underwood začíná svůj den s žebírky u Freddyho a plán na svržení kandidáta na ministra zahraničí se rozjíždí v plné své kráse. Jeho žena Claire zahajuje velké propouštění ve své charitě. A Zoe Barnesová opět získá něco, čím se posune v žebříčku novinářů o krůček výš. Zajímá vás, co to bude? Tak už neváhejte a pusťte si nový díl. Pokud budete s titulky spokojeni, velmi rádi uvidíme váš dík pod novinkou. Příjemnou zábavu! :)

Titulky (6)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit