Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k La Brea S03E01 - Sierra

Třetí a závěrečná série seriálu La Brea se vrátila a titulky k první epizodě pro vás nachystali BigMarwin, Clear a zuzana.mrak. Září přišli do doby 10 tisíc let před Kristem dinosauři a začnou se prát na mýtině. Gavin se snaží zprovoznit notebook, aby se dostal ke své ženě, Lucas s Veronicou oznámí všem, že čekají potomka… a kdybyste se náhodou v průběhu dílu začali trochu nudit, počkejte na konec epizody. :-)

Titulky k Cruel Summer S02E05 - All I Want for Christmas

V létě roku 1999 je Isabela zaskočena nečekanou návštěvou z minulosti, díky které se konečně dozvíme něco málo z toho, co se dělo ve Švýcarsku. Zima roku 1999, vztah mezi Megan a Isabelou je narušen. Nicméně Isabela o Megan začíná bát a zjistí o ní nečekané informace. A léto roku 2000 otestuje rodinnou loajalitu. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k Girlfriends' Guide to Divorce S02E07 - Rule #14: No Means... No

Po nějaké té době další titulky k seriálu Jak přežít rozvod, tentokrát se na návštěvu zastaví Abbyini rodiče, Jo řeší svou pekárnu, Delia stále pokračuje divným směrem a Phoebe začíná randit se svým profesorem… což také nejde úplně podle jejích představ. Titulky pro vás přeložily zuzana.mrak a Clear. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Cruel Summer S02E04 - Springing a Leak

V létě roku 1999 se Magan rozhodne, že už má dost poctivé studentky a chce zažít pořádné dobrodružství. V zimě roku 1999 jedná prasklá trubka svede dohromady pod jednu střechu Debbie a holky a také Stevea a jeho kluky. Isabella by Debbie moc ráda finančně vypomohla, ale narazí na odpor ze strany Megan. A v létě roku 2000 se šerif dál snaží zjistit, co vše se stalo před tím, než Luke zmizel. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k The Boleyns: A Scandalous Family S01E03 - S1.E3 ∙ The Fall

Anna se po dlouhé době čekání stává Jindřichovou ženou a královnou Anglie. Thomas Boleyn má obavy, že i když je Anna královnou, nemuselo by to dopadnout dobře. Annu stále královnou neuznává většina Evropy. Anna nakonec doplatní na to, že Jindřichovi nedokáže dát syna a nakonec je i díky intrikám popravena. Stejně dopadne i její bratr George. Jediným pokračovatelem rodu Boleynových zůstává Thomasova dcera Marie.