Celkem 3578 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Warehouse 13 S04E11 - The Living and the Dead

Vrací se druhá část čtvrté série seriálu Warehouse 13. Titulky pro vás připravili Sandybridge a Miki226, sedí na verzi 2HD. Poté, co Artie zavraždil Leenu a vyrazil pro kouzelnou orchidej, která může zničit svět, vydávají se ostatní agenti Skladiště v jeho stopách. Dojde ke konfontaci a Artieho sny, že ho Claudie probodne dýkou, se stávají skutečností. Orchidej se promění v popel a po celém světě nakazí všechny lidi starověkou nemocí. Na agentech Skladiště teď bude, aby nalezli artefakt, který tuto nemoc zastaví a hlavně se musí postarat o Artieho, protože bez něj by Skladiště nebylo Skladištěm.

Titulky k Vikings S01E09 - All Change

Dnešní titulky si pro vás připravili kvakkv a DENERICK. V posledním díle první série seriálu Vikings se Ragnar setkává s krásnou princeznou Aslaug. Jaký osud je pro něj přichystán? A jaký pro jeho ženu Lagertha? Jejich příběhy nekončí a setkáme se s nimi i v druhé sérii. Takže se těšíme na viděnou. Pěkně se bavte.

Titulky k The Big Bang Theory S06E21 - The Closure Alternative

Po pauze se opět vrací seriál The Big Bang Theory s dílem s názvem The Closure Alternative. Sheldon v něm bude zápasit se svým nutkání po dokončení všeho včetně hry piškvorek a Amy se ujme toho, aby mu s jeho problémem pomohla. Penny s Leonardem zase začnou sledovat seriál Buffy, přemožitelka upírů a Penny nemůže pochopit, co se na něj Leonardovi tolik líbí. Raj řeší příspěvek na Lucyině blogu, ve kterém popisuje jejich schůzku. Pro neznalé: Brian Boltano je americký krasobruslař. Titulky pro vás přeložili Bladesip, Clear a Jolinar. Korekci provedl Araziel. Sedí na verze LOL, AFG a DIMENSION. Hezky se bavte! :)

Titulky k Rogue S01E05 - Hawala

Titulky na pátý díl Rogue jsou tady. Přeložili je pro vás Clear a WizardCZ, sedí na verzi 2HD. V dnešním díle pátrají Jimmy a Grace po původu peněz, které našli u Charlieho v trezoru. Po Charlieho smrti se jeho obchodů chystá ujmout Alec. Ve skupině roste napětí po tom, co je mrtvý další z nich a kladou si otázku, kdy přijdou na řadu právě oni. A již dlouho nefunkční manželství Grace a Toma se začne pomalu, ale jistě rozpadat… Hezky se bavte! :)

Titulky k Defiance S01E02 - Down in the Ground Where the Dead Men Go

Titulky k dnešnímu dílu seriálu Defiance s poněkud dlouhým názvem Down in the Ground Where the Dead Men Go jsou pro vás nachystané ke stažení. Přeložili je pro vás Bladesip a Clear, korekci provedla Miki226. V dnešním díle bude Datak Tarr chtít potrestat dezertéra, který zbaběle utekl z bitvy proti Volgům. Kastitanské zvyky se však moc nezamlouvají lidem a připadají jim jako mučení. Bývalého asistenta starostky Bena probere z komatu pan Birch a má pro něj další úkol… Příjemnou zábavu. :)