Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Mob City S01E02 - Reason to Kill a Man

V první části Hecky Nash podplatil detektiva Joe Teague, aby ho ochraňoval při vydírání jednoho z hlavních bossů. V druhé části uvidíme, co všechno se tím rozpoutalo, a ani o vraždy nebude v tomto díle nouze. Titulky pro vás připravil Kooha a korekci provedla Clear. Sedí na dvojdíl LOL S01E01-E02 i na samostatné verze WEB-DL. Příjemnou podívanou.

Titulky k Mob City S01E01 - A Guy Walks Into a Bar

Nový překladatel Kooha si pro vás připravil překlad k prvnímu dílu seriálu od Franka Darabonta s názvem Mob City. Korekce se ujala Clear. Sedí na dvojdíl LOL S01E01-E02 i na samostatné verze WEB-DL. Seriál Mob City je nejnovějším počinem Franka Darabonta (Vykoupení z věznice Shawshank, The Walking Dead) vysílaný na stanici TNT. Vychází z reálných příběhů policistů a gangsterů v 40. letech v Los Angels podle knihy Johna Buntiho. Je to svět plný filmových hvězd, válečných hrdinů a také mocné a zkorumpované policie pod vedením Williama Parkera…

Titulky k Homeland S03E07 - Gerontion

Titulky k dalšímu dílu seriálu Homeland pro vás připravily Clear a Jolinar, sedí na verzi KILLERS, přečas na WEB-DL v rychlosti provedl badboy.majkl. Operace získání velkého zdroje v podobě Madžída Džavádího na stranu CIA je v plném proudu. Vyskytne se však menší problém, když bezpečnostní kamera v domě sousedů jeho ženy Fariby zachytila Petera Quinna, jak v době dvojnásobné vraždy vstupuje do domu… Hezky se bavte! :-)

Titulky k King & Maxwell S01E09 - Locked In

Titulky na devátý díl seriálu King and Maxwell jsou konečně tady! Přeložili je pro vás Clear, Pokyses a zuzana.mrak. V dnešním díle se budou Sean a Michelle podílet na vyšetřování střelby v FBI. Sean bude provokovat Michelle kvůli jejímu novému mladému objevu a Edgar se zase více sblíží s Benny. Příjemnou zábavu! :-)