Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Almost Human S01E08 - You Are Here

V dnešním díle naše oddělení řeší záhadnou smrt způsobenou ještě záhadnější zbraní. Vypadá to totiž, že se zbraňová technologie a obchod se zbraněmi posunuly hrozivě zas o něco dál. John s Dorianem musí ochránit přítelkyni oběti, té se ale jejich způsob ochrany příliš nezamlouvá a chce vše vzít do vlastních rukou. Kdo nakonec komu lhal, či nelhal a kdo koho vlastně chránil? Uvidíte. Titulky pro vás jako vždy připravili Jolinar, mikefk a Miki226. Přejeme hezkou zábavu.

Titulky k Intelligence S01E02 - Red X

Titulky k druhému dílu sci-fi seriálu Intelligence pro vás přeložili lesator, Pe$ a phoebe.h2, korekci obstarala Clear. V tomto díle bude Gabriel s Reiley na stopě afghánským teroristům, kteří vyrobili téměř dokonalou bombu a plánují smrt tisíců lidí. Do operace je, zdá se, zapojená i Gabrielova žena Amélie. Setká se pár konečně po letech? Je Amélie opravdu teroristka, nebo pracuje v utajení? Hezky se bavte. :-)

Titulky k Helix S01E03 - 274

Máme tu pro vás titulky titulky ke třetímu dílu nového seriálu Helix. Radši nebudu moc spoilerovat pro případ, že jste neviděli první dva díly a náhodou zabrousili na stránky. Titulky pro vás přeložila Clear, korekci obstaral Araziel. Hezkou zábavu! :-)

Titulky k Getting On S01E06 - The Concert

Titulky k poslednímu dílu seriálu Getting On byly dokončeny. Celou sérii pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak. Pokračování seriálu je zatím ve hvězdách, pokud by byl prodloužen na druhou sérii, budeme vás o tom informovat. V dnešním díle se dcera umírající pacienty vrací domů, jelikož se stav její matky zlepšil. Ne však na dlouho a Dawn ji za chvíli volá zase zpátky. Můžete se také těšit na koncert v podání hlavního personálu oddělení. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Banshee S02E01 - Little Fish

Po necelém roce se k nám vrací sympatický šerif Hood, který se na jednu stranu pokouší nastolit pořádek v městečku Banshee, ale zároveň se musí vypořádat se svou zločineckou minulostí. Poslední díl první série končil krvavým masakrem a také hrůzným objevem rozložených těl v lese. Dnes se můžete podívat, jaký dopad to bude mít na Lucase Hooda a další obyvatele města Banshee. Titulky pro vás připravili Araziel a Miki226. Hezky se bavte. :-)

Titulky k Helix S01E01 - Pilot

Seriál Helix je novinka stanice Syfy o týmu z Centra pro kontrolu nemocí, který se vydal na arktickou základnu potýkající se se záhadnou a nebezpečnou nákazou. Vedoucí týmu, doktor Alan Farragut má k tomu, aby se na tuto misi vydal, osobní důvod. Nakaženým pacientem je jeho bratr Peter. Podaří se mu bratra zachránit? Jak tento nebezpečný virus vůbec vznikl? Titulky k pilotnímu dvojdílu nového sci-fi seriálu Helix pro vás přeložily Clear, eastcoast, Orbitka a zuzana.mrak. Korekci obstarala Clear.