Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S07E14 - The Convention Conundrum

Teorie velkého třesku je tu po krátké přestávce s dalším dílem, dnes nazvaným Záludný Comic-Con. Titulky pro vás připravili Bladesip, Clear, Jolinar a Araziel, sedí na verze LOL a AFG. Začíná online prodej lístků na letošní Comic-Con a kluci na něm rozhodně nemohou chybět. Nebo mohou? Získat lístky není vůbec jednoduché a může se stát, že je v oficiálním předprodeji neseženete. Pak máte na výběr ze dvou věcí. Buď si lístky opatříte na černém trhu, nebo se rozhodnete uspořádat vlastní festival. K tomu je ale potřeba přesvědčit alespoň jednu velkou hvězdu. Poznáte z obrázku, koho se Sheldon snaží přemluvit? Holky si řeknou, že když se kluci chovají jako malí kluci, ony budou dospělé a vyrazí na dospělý odpolední čaj do vyhlášeného podniku… Hezkou zábavu :-)

Titulky k The Following S02E02 - For Joe

Ryan Hardy pokračuje ve svém pátrání po Joe Carrollovi, protože nevěří, že skutečně zemřel. Carrollovi následovníci na vlastní pěst podnikají vražedné útoky, aby ho vylákali z jeho skrýše, ale zatím se zdá, že to nemá ten správný účinek. Neustále se obrací na Ryana, aby ho vyprovokovali k dalším činům a snaží se ohrozit další lidi v jeho okolí, které má rád. Titulky pro vás připravily zuzana.mrak a Miki226, a sedí na verze LOL a DIMENSION. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Looking S01E02 - Looking for Uncut

Agustín se konečně stěhuje ke svému klukovi a jeho kámoši Patrick a Dom mu v tom pomáhají. Patrick má domluvené rande s chlápkem, kterého potkal v autobuse a připravuje se na to, že možná nebude obřezaný. Dom si vyřizuje své staré záležitosti s bývalým přítelem… Titulky k druhému dílu seriálu Looking pro vás přeložila zuzana.mrak, korekce se ujala Clear. Sedí na verzi KILLERS. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Intelligence S01E04 - Secrets of the Secret Service

Titulky na čtvrtý díl seriálu Intelligence pro vás přeložily Clear, phoebe.h2 a zuzana.mrak. Korekci provedly Clear a efvendy. Tentokrát budeme řešit mezinárodní incident, který byl mohl vést k vzniku války. A té se budou snažit lidé z kybervelitelsví zabránit. Dva američtí novináři byli zajali, mučeni a s velkou pravděpodobností je čeká poprava. Úkol je tentokrát jednoduchý: dostat oba ze syrského vězení v pořádku domů. Hezky se bavte. :-)

Titulky k Grudge Match

Silvester Stallone se opět vrací a po Expendables pochopil, že cesta vede přes dobré filmy, které se neberou úplně vážně a pomrkávají i na fanoušky, kteří prostě znají a vědí. Pokud vás tedy absolutně neminula boxerská sága Rocky, je Grudge Match pro vás. A pro ty, kteří nevědí, kdo je Sly Stallone, má film druhý geniální trumf v podobě Roberta De Nira. A seriálové fanoušky si film pojistil „živým-mrtvým“ Jonem Bernthalem… Prostě není úniku :-) Před třiceti lety byli Henry „Razor“ Sharp a Billy „Kid“ McDonnen největší supeři s vyrovnaným skóre. Jenže osud chtěl tomu, že k rozhodnutí, kdo z nich je nejlepší, nikdy nedošlo. A nedojde. Nebo dojde? Syn jejich bývalého manažera si totiž usmyslí, že uspořádat rozhodující zápas po 30 letech je výborný nápad, který jistě ocení i veliká spousta diváků a (samozřejmě) jejich peněženek. Jenže netuší, že Razor s Kidem nejsou protivníci jen v ringu… Titulky pro vás přeložil .Bac. a o korekce se postaral Araziel.

Titulky k Black Sails S01E01 - I.

Titulky k Black Sails S01S01 I. byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.