Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Intelligence S01E03 - Mei Chen Returns

Titulky na třetí epizodu sci-fi seriálu Intelligence byly dokončeny. Přeložili je pro vás: Pe$, phoebe.h2 a zuzana.mrak. Korekci provedla Clear. V dnešním díle budeme na stopě agentce CIA, která má důležité informace, které by mohly padnout do nesprávných rukou. Jak už z názvu dílu tušíte, bude se k nim snažit dostat Mei Chen a nebude jediná… Hezky se bavte! :-)

Titulky k The Following S02E01 - Resurrection

Po necelém roce se vracíme k případům krvavých vražd, které má na svědomí psychopat Joe Carroll a jeho stoupenci. Na konci minulé série jsme byli svědky toho, jak Joe zahynul v plamenech. Jeho následovníci ale znali své úkoly, a tak se stal detektiv Ryan Hardy obětí dalšího útoku. Dnes se tedy můžete podívat, jak toto napadení skončilo, a zda je Joe Carroll skutečně mrtvý. Titulky pro vás připravily zuzana.mrak a Miki226. Sedí ne verze LOL a DIMENSION. Hezky se bavte :-)

Titulky k Looking S01E01 - Looking for Now

Přinášíme vám titulky k další letošní novince, tentokrát z dílny kabelové stanice HBO s názvem Looking. Jedná se o komediálně laděný seriál z komunity gayů v San Franciscu. V prvním díle se seznámíte s hlavními postavami. Patrick řeší chystanou svatbu svého bývalého se svými přáteli Agustínem a Domem. Ví, že ho na svatbu pozval jen proto, že jemu se tam nechce jít, a právě proto se mu tam možná trochu chce jít. Patrickovo nové rande přes internetovou seznamku s doktorem nedopadne moc dobře… A můžete se těšit i na další rozmanité problémy homosexuálů. Titulky pro vás přeložila zuzana.mrak, korekci obstarala Clear. Sedí na verzi KILLERS a FUM. Příjemnou zábavu.

Titulky k Banshee S02E02 - The Thunder Man

Po týdnu se vracíme do městečka Banshee, abychom se podívali, jak se bude příběh odvíjet dál. Anu čeká soud, Alex se chystá pomstít Proctorovi a Siobhan má své vlastní soukromé problémy, které souvisí s jejím bývalým manželem.Takže je vám určitě jasné, že to bude pořádná mela :-) Titulky pro vás připravili Araziel a Miki226. Hezky se bavte :-)

Titulky k The Deliberate Stranger

Už delší dobu jsme připravovali titulky na starší film Obezřetný cizinec s Markem Harmonem (NCIS) v hlavní roli. Jedná se o dvoudílný televizní film, který byl dokonce nominovaný na Zlatý Globus, o americkém vrahovi mladých dívek jménem Ted Bundy, který v letech 1974 až 1978 spáchal více než 30 vražd. Titulky pro vás z odposlechu s vlastním časováním přeložila Clear, korekci obstarali Dr. Onte a jeriska03. Měly by sedět na verzi: The.Deliberate­.Stranger.1986­. DVDRip.XviD-EXViD. Pokud byste měli jinou verzi, na kterou nesedí, rádi je pro vás přečasujeme. Titulky na tento film nebyly nikde dostupné ani v cizojazyčné verzi a na žádost jednoho známého jsem na nich už od července pracovala a až nyní jsme po dlouhé práci dospěli ke zdárnému konci. Hezky se bavte!