The Strain

Agresivní virus

Žánr
Akční, Horor, Sci-fi, Upírský
Roky vysílání
2013 - 2017
Obsah
Americký hororový upíří seriál založený na knižní sérii od autorů Guillermo del Tora a Chucka Hogana. Doktor Ephraim Goodweather z Centra pro kontrolu nemocí v New Yorku řeší záhadnou nákazu cestujících v letadle z Berlína. On i jeho tým ze CDC se stanou svědky nebezpečné epidemie, jejíž kořeny sahají až do dávných věků.
Titulky pro vás překládají
Bac, Clear

Titulky k The Strain S01E01 - Night Zero

Nejočekávanější seriálová novinka tohoto léta, upíří hororový seriál The Strain od Guillerma del Tora, jehož první série má mít třináct dílů a který vznikl podle předlohy třídílné knižní série, se dočkala titulků.

Poté, co na Kennedyově mezinárodním letišti přistane let z Berlína, který nejeví na první pohled žádné známky života, je na místo zavolán vedoucí týmu z Centra pro kontrolu nemocí, doktor Ephraim Goodweather (Corey Stoll, znáte z House of Cards). Nejen on bude muset bojovat s neznámou silou, aby ochránil nejen své blízké, ale dokonce celé město, před touto starobylou hrozbou. To, že se blíží válka, tuší zatím jen Abraham Setrakian, bývalý profesor, který přežil holocaust a který o tomto nebezpečí ví své…

Titulky pro vás přeložili Clear a Equino_X2, korekci provedla Clear.

Příjemnou zábavu vám přeje náš tým z neXtWeek.cz. :-)

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit