The Magicians

V zajetí kouzel

Žánr
Dobrodružný, Fantasy, Mysteriózní
Roky vysílání
2015 - 2020
Obsah
Fantasy seriál podle knižní ságy Leva Grossmana Mágové se soustředí na Univerzitu Brakebills, tajnou školu, která se zabývá vyučováním kouzel. Skupina mladých dvacetiletých kouzelníků v ní brzy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, je skutečný, a představuje velké nebezpečí pro lidstvo.
Titulky pro vás překládají
GaRaN_

Titulky k The Magicians S03E04 - Be the Penny

Někteří z vás možná ztratili naději, ale ti z vás, kteří trpělivě čekali, se konečně dočkali dalšího dílu seriálu The Magicians. Bladesip ze nedostatku časových důvodů přenechal dočasně korekci Clear (která má svých restů až až, ale už se s tím muselo hnout…). Díl pro vás jako obvykle přeložili GaRaN_, Janel a Verča. Sedí zatím na verzi KILLERS, která sice vypadá jako useknutá v půlce slova, ale AMZN WEB-DL Rip verze končí úplně stejně, jen tam s nedořečeným koncem slova skočí černá obrazovka.

Penny uvízl mimo své tělo poté, co cestoval do astrální dimenze a jeho tělo zemřelo… V tomto díle se všemožně snaží spojit se svými přáteli, aby jim dal najevo, že není tak docela mrtvý a má smysl se ho snažit zachránit.

Pěknou zábavu a odpusťte ten skluz… Zkusíme se polepšit. :-)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit