The Magicians

V zajetí kouzel

Žánr
Dobrodružný, Fantasy, Mysteriózní
Roky vysílání
2015 - 2020
Obsah
Fantasy seriál podle knižní ságy Leva Grossmana Mágové se soustředí na Univerzitu Brakebills, tajnou školu, která se zabývá vyučováním kouzel. Skupina mladých dvacetiletých kouzelníků v ní brzy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, je skutečný, a představuje velké nebezpečí pro lidstvo.
Titulky pro vás překládají
GaRaN_

Titulky k The Magicians S01E13 - Have You Brought Me Little Cakes

A máme tu finále první série seriálu The Magicians. Tentokrát jsme se snažili s titulky pospíšit, štěstí nám přálo a tak jsou tu. :-) Jako vždy je pro vás přeložili Bladesip, GaRaN_ a Janel, kterým děkuji za spolupráci, spolehlivost a dobrou práci. Korekce se zhostila jako tradičně Clear.

Titulky sedí na verze AVS a WEB-DL. Přečas na verzi KILLERS nebude, tak ho ani nečekejte a stáhněte si verzi AVS. Ve verzi KILLERS chybí totiž přibližně poslední minuta videa (asi 8 titulků), takže byste si sledováním této verze zkazili zážitek a přišli o samý konec. A to my samozřejmě nechceme, proto titulky na verzi KILLERS nebudou a ani o ně nežádejte. Pokud najdete nějakou chybu v titulcích, překlep nebo máte návrh na změnu překladu, neváhejte napsat pod titulky (nebo mně na e-mail).

Julia a Quentin se vydávají průchodem z minulosti do Filórie, aby našli Quentinovy přátele. Dostanou se až do jeskyně, kde na ně čeká filorijský bůh Uhel. Nic ale není, jak se zdá… Víc neprozradíme, musíte se podívat sami.

Jen chci dodat, že tento díl vám nejednou zvedne koutky úst. Přišlo mi, jako by scénáristi zkoušeli, co ještě diváci vydrží… Však uvidíte. :-)

Druhá série je přislíbena, nejspíš se jí dočkáme v zimě 2017. A pokud nám to časové možnosti dovolí, budeme se věnovat i nadále jejímu překladu. Snad jste si seriál oblíbili jako my.

Za vaše ohlasy a díky budeme neskonale vděční. Vytvořit titulky nám dalo spoustu práce, úsilí a zabralo hodně času. Váš dík je jen malá pozornost nám, takže pokud nás chcete potěšit tak, jak jsme 13 týdnů těšili my vás, registrujte se (pokud již nejste zaregistrovaní) a zanechte nám tu po sobě nějakou tu „stopu“.

Tak a dost románů. Pěkně se bavte. :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (15)

Přidat komentář
  • taipan

    Super, skvělá rychlost, moc vám děkuju za celou sérii :-)

    Magicians je příjemnej seriál a dobře se na něj kouká, hlavně proto, že v něm hrajou krásný holky :-)

    Odpověď
  • Thomas

    Moc překladatelům děkuji.Opravdu krásná a kvalitní práce.A poslední díl byl od vás v předstihu.I když to nemuselo být,takže opravdu děkuji za skvělý dárek ve formě finálního dílu.Opravdu velký dík.Člověk titulky už bere jako samozřejmost.A už se neohlížíme kolik volného času věnujete překladu.Bez Vás by to prostě nešlo,se vydat do říše kouzel.Ještě jednou se klaním a děkuji za titulky.A nejen titulky k tomuto seriálu.Díky celému Nextweeku za možnost se vydat do různých seriálů a mít možnost sledovat zahraniční seriály :)

    Odpověď
  • Aven

    Díky moc za celou sérii =)

    Odpověď
  • zdenov

    Díky :-)

    Odpověď
  • Radmila67

    Parádní titulky, díky za celou sérii. Pořádně jste si mákli!! :o)

    Odpověď
  • Arkantos

    Dakujem za titulky. Dobra praca, :-D

    Odpověď
  • vanduc

    Díky, tak si říkám, jestli to do zimy 2017 vydržím, neskutečně jsem si ten seriál oblíbil :)

    Odpověď
  • vanduc

    Po tom, co jsem se na to podíval, tak to už vůbec nevydržím.. :D

    Odpověď
  • alkyc

    supr díky moc za rychlý překlad :) díky za celou serii :)

    Odpověď
  • taipan

    Hlavně ať je v další sérii zase Stella, ta by mi moc chyběla :-)

    Odpověď
  • Haushinka

    Panejo, hezky nás nalákali na další sérii... na mě to možná bylo až moc, už jsem si u Magicians navykla na trochu pomalejší tempo a teď tohle :)
    Děkuji celému týmu překladatelů za skvělou práci, moc si vážím toho, že nám tímto způsobem nezištně děláte radost. Děkuji i za bleskurychlý překlad finální epizody - jste super. Je možné vás podpořit i jinak než jen takovouto "stopou"?

    Odpověď
  • Clear

    @Haushinka
    Můžeš přispět na náš nextweekovský PayPal, který je vedený na e-mail Miki226@seznam.cz (dříve bylo na starém webu tlačítko Donate). Případně mi písni na mail a dám ti přímo číslo účtu. :-)

    Odpověď
  • duuri

    no to bol koniec. ako by napchali dej z 3 dielov do jedneho. dakujem za skvelu pracu na vsetkych dieloch!

    Odpověď
  • Percival Krvesaj

    Úžasný hláškující díl s koncem, který tam musel být. Nedívali jsme se přece na Harryho Pottera. Díky za titulky a skvělý nový web.

    Odpověď
  • Faldicek

    Díky za vaši práci na celé sérii, jdu mrknout na ten závěr série :-)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit