The Magicians

V zajetí kouzel

Žánr
Dobrodružný, Fantasy, Mysteriózní
Roky vysílání
2015 - 2020
Obsah
Fantasy seriál podle knižní ságy Leva Grossmana Mágové se soustředí na Univerzitu Brakebills, tajnou školu, která se zabývá vyučováním kouzel. Skupina mladých dvacetiletých kouzelníků v ní brzy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, je skutečný, a představuje velké nebezpečí pro lidstvo.
Titulky pro vás překládají
GaRaN_

Titulky k The Magicians S01E12 - Thirty-Nine Graves

Titulky k předposlednímu dílu první série seriálu Mágové jsou tu. Jako obvykle je pro vás přeložili Bladesip, GaRaN_ a Janel, korekci provedla Clear. Sedí na verze FLEET, AVS a WEB-DL. Pokud nebude sedět na další verze, napište si o přečas. Vaše poděkování nás samozřejmě jako vždy potěší. Pokud byste našli nějakou chybku, nezdráhejte se ji napsat do komentářů, rádi ji opravíme.

Mladí kouzelníci se snaží zjistit, jak se vyhnout své vlastní smrti rukou Netvora. Z pravděpodob­nostního kouzla ví, že pokud se nevydají do Filórie, zcela jistě zemřou. Pokud se tam vydají, je jejich osud nejasný. Ale nejprve se tam musí dostat… S pomocí Pennyho se vydávají do Žádnozemě, ze které je ovšem Quentin nešťastnou náhodou i s mapou vymrštěn zpátky na Zemi. Od ředitele se dozvídá pravdu o Jane, o sobě i o Julii…

Už v úterý nás čeká finálová epizoda. Budeme se snažit dokončit titulky co nejdříve. Pěkně se bavte. :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (7)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit