The Magicians

V zajetí kouzel

Žánr
Dobrodružný, Fantasy, Mysteriózní
Roky vysílání
2015 - 2020
Obsah
Fantasy seriál podle knižní ságy Leva Grossmana Mágové se soustředí na Univerzitu Brakebills, tajnou školu, která se zabývá vyučováním kouzel. Skupina mladých dvacetiletých kouzelníků v ní brzy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, je skutečný, a představuje velké nebezpečí pro lidstvo.
Titulky pro vás překládají
GaRaN_

Titulky k The Magicians S01E06 - Impractical Applications

Titulky na 6. díl seriálu Mágové jsou tu! V tomto díle budou muset prváci projít sérií zkoušek, aby se udrželi na škole. Nejprve je uprostřed noci vytáhnou z postele, pak dostanou úkol, který není možné splnit. Ti, co se dostanou dál, pak postupují k druhému úkolu v lese. Julia se snaží dostat se zpátky do kouzelnického světa po tom, co ji Marina vyšoupla. Najde někoho, kdo je na tom podobně jako ona a chtějí Marině ukradnout její nová kouzla…

Titulky pro vás jako obvykle přeložili Bladesip, GaRaN_ a Janel, korekci zajistila Clear. Sedí na verzi FLEET, přečasy na další verze zajistíme. Po zhlédnutí nám můžete zanechat komentář nebo poděkování. Konstruktivní kritiku vždy vítáme. Případné chybky nebo návrhy na změnu si nenechávejte pro sebe a nestyďte se napsat do komentářů.

Pokud byste v diskuzi pod titulky chtěli řešit dění v aktuálním díle, označte spoilery příslušným tlačítkem, abyste nezkazili díl ostatním.

Přejeme příjemnou zábavu! :-)

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (6)

Přidat komentář
  • Dutch

    Díky :) Titulky skvělé jako vždy :)

    Odpověď
  • Violka747

    Úžasné. Mockrát děkuji :)

    Odpověď
  • Thomas

    Obrovský dík za titulky

    Odpověď
  • Haushinka

    Moc děkujeme za titulky :) Jinak bych chtěla říct, ať z toho nejste nešťastní, když nestíháte v termínu, my to chápeme, nejste stroje a člověk má i jiné povinnosti... jsme moc vděční za vaši práci, je jedno, jestli to bude o den později nebo dříve :) Díky, jste skvělí!

    Odpověď
  • suzuki051

    Vďaka ste super...

    Odpověď
  • Faldicek

    Díky za titulky, zajímavý díl :-)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit