The Magicians

V zajetí kouzel

Žánr
Dobrodružný, Fantasy, Mysteriózní
Roky vysílání
2015 - 2020
Obsah
Fantasy seriál podle knižní ságy Leva Grossmana Mágové se soustředí na Univerzitu Brakebills, tajnou školu, která se zabývá vyučováním kouzel. Skupina mladých dvacetiletých kouzelníků v ní brzy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, je skutečný, a představuje velké nebezpečí pro lidstvo.
Titulky pro vás překládají
GaRaN_

Titulky k The Magicians S01E05 - Mendings, Major and Minor

Titulky na 5. epizodu seriálu Mágové jsou tady. Tento díl se nese v duchu malých a velkých oprav. Na co vlastně kouzla jsou, když největší problémy jimi nevyřešíme, nemoci nevyléčíme, rozbité nespravíme… Quentin se dozví, že je jeho otec vážně nemocný a chce mu pomoci. Děkan Fogg přesvědčuje Alice, aby se vrátila do školy. A tento týden si absolventi školy budou v Brakebills vybírat studenty, kterým by mohli dělat mentory. Julia zatím hledá způsob, jak se vrátit znovu do světa kouzel…

Titulky pro vás jako obvykle přeložili Bladesip, GaRaN_ a Janel, korekci provedla Clear. Sedí na verzi FLEET, FUM a WEB-DL. Zpětná vazba od vás či vaše poděkování nás vždy potěší a motivuje k další práci. Pěkně se bavte. :-)

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit