The Fosters

Žánr
Drama, Rodinný
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Seriálové drama z prostředí velké rodiny, která se dá charakterizovat jako multietnická. O adoptované i biologické děti se starají dvě mámy. Lena pracuje jako učitelka ve škole, kterou děti navštěvují, druhá máma Stef jako policistka.
Titulky pro vás překládají
DENERICK, Matuush, WizardCZ

Titulky k The Fosters S01E01 - Pilot

V úterý 3. června 2013 se na stanici ABC Family začal vysílat nový seriál The Fosters (Pěstouni) a my jsme se rozhodli vám pravidelně přinášet české titulky.

Jedná se seriálové drama z prostředí velké rodiny, která se dá charakterizovat jako multietnická. O adoptované i biologické děti se starají dvě mámy. Lena pracuje jako učitelka ve škole, kterou děti navštěvují, druhá máma Stef jako policistka.

V pilotním díle se už k dosti velké rodině přidává další dívka Callie, která se sem jako většina dětí, dostane z pěstounského programu a rodina ji má na nějakou dobu ubytovat. Callie má však se zapojením se do běžného rodinného života menší problémy a je dost možné, že před jejími členy i něco skrývá…

Titulky pro vás bude překládat dvojice: WizardCZ a Matuush, o korekci se postará: DENERICK. Titulky k prvnímu dílu sedí na verzi 2HD.

Titulky (1)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit