The Americans

Takoví normální Američané

Žánr
Drama, Historický, Špionážní
Roky vysílání
2013 - 2018
Obsah
Americký seriál stanice FX situovaný do 80. let minulého století. Elizabeth a Philip Jenningsovi jsou manželský pár, který žije na předměstí Washingtonu D.C. To, že doopravdy jsou to sovětští špioni KGB, netuší ani jejich soused od FBI Stan a dokonce ani jejich děti...
Titulky pro vás překládají
Clear, Pirkus

Shrnující informace k 6. sérii The Americans

Premiérový díl nové 6. série The Americans, která má být současně podle plánu sérií poslední, je naplánován na středu 28. března. U nás tedy den vysílání nových dílů vychází, vzhledem k časovému posunu vychází na čtvrtky.

Ty, kteří sledují tento seriál s titulky, jistě zajímá, že zde na nextweek.cz budou české titulky vznikat v dílně dvoučlenného týmu Pirkuse a Clear. Budeme se snažit titulky dodávat co nejdříve, ale vzhledem k zaneprázdnění počítejte, že někdy to ten týden třeba bude trvat. Rádi bychom však měli titulky právě vždy do týdne od odvysílání hotové… Uděláme pro maximum.

A co se zatím o šesté sérii seriálu s českým názvem Takoví normální Američané ví?

Již jsou známy názvy několika prvních epizod:
S06E01 – Dead Hand
S06E02 – Tchaikovsky
S06E03 – The General
S06E04 – Mr. and Mrs. Teacup
S06E05 – The Great Patriotic War
S06E06 – Rififi

Dále je známa postava, která se nově bude v šesté sérii opakovaně objevovat. Je jím Scott Cohen, známý například ze seriálu Gilmore Girls (Gilmorova děvčata). Bude hrát postavu jménem Glenn Haskard, člena vyšetřovacího týmu ministerstva zahraničí, proti kterému bude Elizabeth Jenningsová (Keri Russell) tajně pracovat.

V dalším článku, který pro vás chystáme, pak bude fotogalerie s propagačními fotkami k první epizodě s názvem Dead Hand a krátký popisek, o co v této epizodě půjde. Přinesou některá zajímavá odhalení…

Máte se tedy na co těšit… My už se těšíme teď. A co vy? ;-)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit