The Affair

Aféra

Žánr
Drama, Psychologický
Roky vysílání
2014 - dosud
Obsah
Psychologické drama stanice Showtime nám ukazuje dva různé pohledy na vztah dvou lidí, kteří se seznámí v prázdninovém letovisku u moře, kam jezdí smetánka z New Yorku v létě na dovolenou. Učitel na střední škole Noah přijíždí do Montauku se svou manželkou Helen a dvěma dětmi. Alison pracuje v místním bistru jako servírka a s manželem právě procházejí životní krizí...
Titulky pro vás překládají
Clear

Titulky k The Affair S03E01 - Episode #3.1

Vítejte u prvních titulků třetí série seriálu The Affair, který bude věnován Noahovi. Nic víc se ode mě o ději nedozvíte, abyste si mohli díl plně vychutnat bez jakýchkoliv spoilerů.

Chtěla bych vás hned ze začátku upozornit, že jsem na překlad tohoto seriálu zbyla sama. Tudíž nečekejte žádné závratné tempo vydávání titulků, nicméně se pokusím dělat titulky co nejdříve bude v mých silách. Pokud byste se někdo chtěl přidat, napište mi e-mail. V případě, že by se našel nějaký „nadšenec“, co si bude myslet, že to dovede sám rychleji než já, předem říkám, že se s nikým soutěžit nebudu a v takovém případě s překladem končím. Tolik volného času zase nemám.

Titulky pro vás přeložila Clear. Pěkně se bavte. :-)

Titulky (1)

  • cz HDTV.x264-FLEET, 1080p.AMZN.WEBRip.DD5.1.x264-NTb Stáhnout

Komentáře (2)

Přidat komentář
  • Romix003

    Díky moc za to, že pokračuješ s překladem!

    Odpověď
  • elux

    Děkuju moc a těším se na dalš titulky od Tebe.. :)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit