The Affair

Aféra

Žánr
Drama, Psychologický
Roky vysílání
2014 - dosud
Obsah
Psychologické drama stanice Showtime nám ukazuje dva různé pohledy na vztah dvou lidí, kteří se seznámí v prázdninovém letovisku u moře, kam jezdí smetánka z New Yorku v létě na dovolenou. Učitel na střední škole Noah přijíždí do Montauku se svou manželkou Helen a dvěma dětmi. Alison pracuje v místním bistru jako servírka a s manželem právě procházejí životní krizí...
Titulky pro vás překládají
Clear

Titulky k The Affair S02E12 - 212

Titulky k finálové epizodě druhé řady seriálu The Affair jsou tady. Přeložili je pro vás jako obvykle Clear a Domm. Přiznávám, že jste si na překlad této epizody nějakou chvíli počkali. Neměli jste to s námi vždy jednoduché. Povinnosti, škola, práce… ale nakonec jsme to dotáhli a tímto bychom vám s Dommem chtěli moc poděkovat za vaši trpělivost. Velmi si vážíme vás všech, kteří jste trpělivě vyčkávali a samozřejmě nás zase potěší, když nám za naši práci poděkujete.

3. série už byla přislíbena a doufáme, že se u ní s vámi zase shledáme.

V tomto díle je dozvíte, co se stalo tu osudnou noc, při které někdo srazil autem Scotta Lockharta. Ten samý den, kdy se jeho bratr Cole ženil a na svou svatbu s Luisou Leonovou pozval také Alison, Noaha, jeho bývalou ženu Helen a její matku, o kterou se dlouhá léta stará jako hospodyně Luisina matka.

Prosím, nevyjadřujte se v diskuzi ke klíčovým momentům této epizody, které by mohly zkazit podívanou ostatním, případně problematický komentář označte tlačítkem SPOILER. Naopak vaše poděkování nebo komentáře týkající se samotných titulků vítáme.

Pěkně se bavte. :-)

Titulky (1)

Komentáře (3)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit