Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Titulky k Suits S08E16 - Harvey

Čekali jste dlouho, děkuji všem, kteří vydrželi a čekali. Pro vás to děláme. Ne pro těch pár lidí, co jen otráví náladu s tím, že to tak dlouho trvá a mají potřebu si vylít svou zlost… Většina z vás jsou normální lidé jako my, kteří to pochopí. Děkujeme za přízeň. Uvidíme, jak to bude v létě u 9. série. Čeká mě druhé miminko, tak nevím, nevím, nevím, jestli to dám. Jestli jo, tak jedině zásluhou zlaté zuzany.mrak, která vždycky ochotně pomůže, i když dřív tenhle seriál vůbec nesledovala… Díky, že jsi, Zuzi. :-)

To víte, právě jsem dokoukala poslední díl 8. série, tak jsem trochu na měkko. Taky budete… :-)

Tak šupy šupy, nebo si na to klidně počkejte. :-)

Pěknou zábavu přeje Clear (a její věrná pomocnice zuzana.mrak)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (11)

Přidat komentář
  • sanylama

    Panebože ty seš kráva. Gratuluju, po čtvrt roce si dodělala titulky a máš potřebu si postěžovat na lidi, který na to čekali. Tak to nedělej radši vůbec, ne? Kor, když na to očividně nemáš čas. By bylo lepší kdybys řekla že to dělat nebudeš a vykašlala se na to, než to dělala na sílu a pak brečela že se to někomu nelíbí. Fakt nechápu tohle.
    Co se týče 9. série, doufám, že jí překládat nebudeš, je to totiž očividně na obtíž a mohli by bejt podle tebe lidi, kterým by se nelíbilo že tak dlouho čekají. Fakt se na to vykašli radši :)

    Odpověď
    • Clear

      Díky, přesně kvůli takovým jako ty to fakt nedělám.
      Jeden hlasitý debil je totiž mnohem horší než 500 trpělivých tichých lidí...

      Jo a na svém webu si můžu být sentimentální, jak je libo. ;)

    • sanylama

      Jo, taky díky. Je smutný, že těch 500 trpělivých tichých lidí jsou jen ovečky, kdežto ty seš očividně vůdkyně stáda, akorát trochu ubrečená. No co už, každej je nějakej :)

    • GymJWM

      Uvedom si, ze ty lidi to delaji bez odmeny ve svem volnem case. Tobe prijde normalni, aby nekdo, kdo dostava neco zdarma diky dobre vuli nekoho jineho, diktoval tomu kdo mu sluzbu dodava, jak ji ma dodavat? Az to bude placena sluzba a prekladatel bude mit za kazde stazeni financni odmenu a ty za kazde stazeni budes muset zaplatit a ten prekladal se zavaze, ze to za ty penize udela, pak muzes vubec pomyslet na to, ze by jsi se dozadoval nejakeho terminu a to jeste ve vsi slusnosti, protoze vsichni jsme jen lidi a obcas proste veci nejdou, jak je potreba.

      Clear: nenech se otravit a diky za preklady, na kvalitu se vyplati si pockat ;)

  • Joshla

    Děkuji

    Odpověď
  • smidy15

    Děkuji! :)

    Odpověď
  • moudnik

    Nemohu uvěřit, že kdosi pod nickem sanylama napsal to, co vidím. Od Clear mám spoustu báječných překladů skvělých seriálů a její práci znám. Idioti, kteří žijí v domnění, že překladatelé mají povinnost pro ně vyrábět titulky rychlostí běžícího pásu a pravidelně je zde zveřejńovat, by zde vůbec neměli mít prostor. Nauč se, Sanylamo, cizí jazyky nebo čum na to, co ti české TV nabídnou. Jsi primitivní hovado, které uráží jednu z nejlepších překladatelek. Shame on you, dirty bastard !

    Odpověď
    • sanylama

      Tak tomu věř, já jsem primitivní hovado samozřejmě :)
      A tobě nachčiju doprdele jestli máš problěm :)

    • sanylama

      Nemůžu uvěřit, že někdo pod nickem moudnik je tak retardovanej a bude chránit ubrečenou krávu, ale očividně to je tady normální, takže vlastně v pořádku.

  • Boney

    Sanylama jsi absolutní kretén :D Normálně bych se za sebe styděl kdybych vypustil něco podobného :).Prosím nerozmnožuj se

    Odpověď
  • inkognito

    Díky!! A na trolli jako je sanylama se vykašlete... :-)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit