Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Titulky k Suits S08E15 - Stalking Horse

Titulky k předposlední epizodě této série jsou konečně hotové. Přeložily je pro vás Clear a zuzana.mrak, které vám tímto přejí pěknou podívanou. :-)

Katrina nabízí Brianovi jeho prvního klienta jako krok k tomu, aby se osamostatnil a stal mladším partnerem. Harvey dostává nabídku, která se týká Donnina nového přítele Thomase Kesslera, kterého náhodou zastupuje Alex. Louis a Samantha řeší to, že by měl Louis svědčit proti muži, který ho před nedávnem napadl se zbraní v ruce…

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (5)

Přidat komentář
  • Joshla

    Děkuji

    Odpověď
  • smidy15

    Děkuji moc! :)

    Odpověď
  • iwule

    konečně se toho nekdo ujal už sem nedoufala diky moc a těším se na další dil

    Odpověď
  • m

    ahoj, doprelozite prosim ten posledni dil?

    Odpověď
  • m

    nezlobte se, ja si skutence vazim prace kazdyho prekladatele, kterej to dela ve volnym case a bez naroku na honorar, ale tohle je vysmech...
    uz jednou jste Suits prestali prekladat, nastesti to vzal pod sebe Mazakoviny a pustil se do 8. serie, pak mu jeden dil trval dele a najednou ste zase zacali prekladat vy, takze on prestal prekladat a ted, kdyz jste se na to zase vykaslali, jsme zase v hajzlu... je to 5 tydnu od titulku na posledni dil. kdyz uz nic jinyho tak Mazakoviny aspon na tom svym webu reagoval na dotazy fanousku.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit