Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Titulky k Suits S06E11 - She's Gone

Trvalo to skoro půl roku, ale dočkali jste se. Tedy… na titulky jste skoro čekat nemuseli, jelikož se nám je podařilo dokončit ještě v den vysílání epizody. Ale na samotné nové díly jsme si museli počkat, takže se vám vůbec nedivíme, pokud jste celí nedočkaví. V normálním případě bych vás dlouho nenapínala a nezdržovala, ale tentokrát si musím dovolit napsat něco o našich překladatelích.

Konkrétně o Honzajsovi000, který se dnes podílel na titulcích Suits naposledy. Je tu nějaký ten rok, co jsme spolu na titulcích k tomuto seriálu spolupracovali, vždy se na něj dalo spolehnout a odváděl skvělou práci, podával výborné výkony. Kolikrát přeložil celou epizodu sám, nebo nechal jen malý symbolický kousek a ještě mi radil, co a jak by tam, coby právník, přeložil. Bohužel ho dostihlo to, co skoro každého, časem… Nedostatek času. Takže tímto bych mu chtěla poděkovat na dosavadní spolupráci na titulcích a budu doufat, že nám třeba někdy v budoucnosti zase pomůže.

Další nepříjemná věc, tedy pro mě příjemná, je to, že příští týden odlétám na dvoutýdenní dovolenou. Titulky si vezmou na starost Herodes, kterému tímto také děkuji za spolupráci na šesté řadě. Abych nechválila jen jednoho ze svých dvou současných spolupracovníků… I Herodes je spolehlivý a šikovný překladatel, takže i on si zaslouží váš dík (můžete se vyjádřit pod titulky a uděláte tím radost nejen jemu ;)) A Eyr, který na nextweeku teprve nedávno začal, ale stihl se zařadit už mezi překlady seriálu The Affair a Homeland. Eyr mi přislíbil výpomoc na dvou dílech Kravaťáků, zatímco budu pryč, a tedy i jemu moc děkuji za ochotu a čas, který titulkům věnuje.

Tak a teď už se běžte bavit. Hezký večer u pokračování 6. série! :-)

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (11)

Přidat komentář
  • Kohy

    DIKI:-)

    Odpověď
  • smidy15

    Moc díky všem! :)

    Odpověď
  • suzuki051

    Mohol by som poprosiť o prečasovanie na Suits.S06E11.HDTV.x264-FLEET pretože sa asi od polovice začínajú opozdievať titulky voči filmu...Vďaka

    Odpověď
  • Snoweane

    Super prace, diky moc :)

    Odpověď
  • Pearson Specter Litt

    Díky, díky, díky, díky ... fakt díky moc!!!

    Odpověď
  • Joshla

    Děkuji

    Odpověď
  • Liqid

    Velká poklona překladatelům, díky!

    Odpověď
  • Bobo0077

    dekuji moc

    Odpověď
  • inkognito

    Díky všem a pěknou dovolenou přeji! :-)

    Odpověď
  • s101s

    Diky Honzajsovi000 a celemu tymu nextweeku za to co delate a za tak perfektni š rychly servis u titulkum k Suits. I kdyz si to Honzajs tu chvilku jeste mohl vydrzet?? diky

    Odpověď
    • Clear

      Bohužel je velmi zaneprázdněný. Chtěl to zkusit se ještě zapojit, ale po prvním díle teď v zimě zjistil, že by to časově nedával. Přece jen se taky potřebuje vyspat... Titulky teď nejspíš už nebudou tak rychle, ale pokusíme se i bez něj si s tím poradit co nejrychleji to bude možné. :-)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit