Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Titulky k Suits S04E10 - This Is Rome

Titulky k letnímu finálovému dílu pro vás přeložila zdatná mužská trojka Dr.Onte, K4rm4d0n a Karppi, korekci jim provedla Clear.

A jak to tak bývá, tvůrci si pro nás přichystali to nejlepší na konec. Tedy, „na konec“, jelikož zbytek celkem 16dílné čtvrté série se vrátí zase tuto zimu. A jak jste již určitě zaznamenali, o osud seriálu Suits se bát zatím nemusíte, pátá série je chystána opět na léto 2015.

A jestli si nechcete kazit žádné překvapení, tak tady přestaňte číst. Ti, co z vás, kteří se nechají navnadit na nový díl krátkým úvodem, můžou pokračovat. Louis podal výpověď a shání práci. Ale bohužel to nemá lehké. Všichni potenciální zaměstnavatelé v New Yorku chtějí, aby přivedl do firmy nějakého klienta. Všichni jeho přátelé z Pearsonové & Spectera se mu budou snažit nějak pomoct, každý po svém… Na to, jak to dopadne, se podívejte už sami. :-)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit