Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Titulky k Suits S04E05 - Pound of Flesh

Dnešní díl s shakespeareovským názvem Libra masa naznačuje, o co v něm (mimo jiného) půjde. Donna přijala roli Porcie v Kupci benátském, ale vůbec neumí text. Louis se ochotně nabídne, že jí s nacvičováním pomůže. Když si pak herec v roli Shylocka zlomí kotník, je Louis ten jediný, kdo může situaci zachránit. Jessica s Harveym zadají Jeffovi Maloneovi za úkol zjistit, jak by šlo legálně i přes soudní zákaz koupit balík nově dostupných akcií. A jak to tak ve firmě bývá, i když se to Jeffovi nelíbí, musí to udělat. Mike má ale úplně jiné starosti než převzetí Gillis Industries…

Titulky pro vás přeložili jako vždy Clear a Karppi s novou pomocí z vašich řad, kterou vítám do týmu, s přezdívkou Ll. Korekci provedla Clear, konzultaci poskytl K4rm4d0n.

Přejeme příjemnou zábavu a doufáme, že budete s našimi titulky, které pro vás překládáme s láskou k seriálu Suits, spokojení. :-)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit