Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Novinky ohledně 9. série a spin-offu Pearson

Závěrečná série Suits a spin-off seriálu s názvem Pearson budou mít stejný datum premiéry. Vychází to na 17. července (u nás o den později, ve čtvrtek). 10dílná 9. série seriálu s českým názvem Kravaťáci bude dále sledovat osudy hlavní dvojice Harveyho Spectera a jeho bývalé sekretářky, nyní provozní ředitelky firmy Donny Paulsenové.

Stejně tak odnož seriálu situovaná do deštivého Chicaga s Ginou Torres v hlavní roli bude mít 10 epizod. Budeme v ní sledovat osudy právničky, která byla vyloučena z právnické komory a zaplétá se do do světa špinavé politiky. Stala se pravou rukou zdejšího starosty, kterého ztvární Morgan Spector (Homeland), další role obsadí Simon Kassianides (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D) coby starostův řidič a policista. Bethany Joy Lenz si zahraje ambiciózní právničku Keri Allenovou. Chantel Riley se představí jako Jessičina sestřenice Angela, Isabel Arraiza jako Jessičina intenzivní asistentka Yoli a Eli Goree jako starostův tiskový mluvčí Derrick.

Těšíte se na nový seriál a poslední sérii Suits? ;)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit