Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Co zatím víme o deváté sérii Suits?

Jak již víme, devátá série bude zároveň to poslední a na co se můžeme těšit?

Kdo se na obrazovky vrátí? Zřejmě jistě se vrátí hlavní představitelé, kteří jsou v seriálu již delší dobu, a to konktrétně Harvey Specter (Gabriel Macht), Louis Litt (Rick Hoffman), Donna Paulsenová (Sarah Rafferty) a Alex Williams (Dule Hill).

Katherine Heigl, která do seriálu přišla v osmé řadě, se se svou postavou Samantha Wheelerové vrátí také.

Do bulváru prosáklo několik nepodložených informací, že by se mohla vrátit i Meghan Markle (Rachel Zaneová), ovšem tvůrce seriálu Aaron Korsh uvedla, že to pravda není a aktuálně není vůbec jisté, kdo by se do seriálu mohl vrátit.

Pokud jde o případný návrat Jessicy (Gina Torres), zatím oslovena nebyla, neboť scénáristé zatím nemají ucelenou představu o ději. Do té doby nebudou s nikým jednat.

Zda se vrátí Mike Ross (Patrick J Adams) také není jasné. Při jeho odchodu se sice o možnosti návratu mluvilo, ale podle Korshe by musel být pro jeho návrat vhodně připravený děj.

Poslední série bude mít pouze 10 epizod a diváci tak mohou pravděpodobně čekat rychlejší tempo. Termín vysílání zatím znám není, ale předpokládá se, že to bude v létě 2020.

Nezapomeňte se k nám vracet pro novinky, které pro vás neustále hledáme.

Galerie (7)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit