Person of Interest

Lovci zločinců

Žánr
Akční, Drama, Krimi
Roky vysílání
2011 - 2016
Obsah
Kriminální seriál s nádechem sci-fi od stanice CBS. Počítačový génius Harold Finch sestrojil stroj, který vše sleduje a umí předvídat zločiny. S pomocí bývalého tajného agenta Johna Reese dokážou řešit zločiny, které se ještě nestaly. Oba musí pracovat v utajení, protože jsou považováni za mrtvé. Jejich prozrazení by pro ně znamenalo jistou smrt.
Titulky pro vás překládají
efvendy, FiB, Jacquesssan, jeriska03, lukascoolarik, Miki226, snehulakobrovsky

Titulky k Person of Interest S05E07 - QSO

Fusco se zotavuje v nemocnici a zlobí se na Harolda a Johna, protože ho nechtějí zasvětit do tajemství. Root se pokouší najít Sameen, svojí misi začíná jako baletka Labutího jezera. A Sameen stále bojuje se Samaritánem, zdá se, předem prohraný boj.

Titulky připravili FiB, lukascoolarik, Jacquesssan, jeriska03 a efvendy, sedí na verzi LOL.

Už jsme v polovině poslední série a tak nastal čas přemýšlet o tom, jak to celé skončí. Jedna věc je si tipnout, jak to asi dopadne, a druhá, jak bychom si přáli, aby to dopadlo. Napište do komentářů pod článek vaše přání.

Příjemnou zábavu.

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (18)

Přidat komentář
  • Tom

    Děkuju^^

    Odpověď
  • Aven

    Díky moc

    Odpověď
  • Freeman001

    děkuju

    Odpověď
  • Maark09

    vzhladom na to ze POI je dramaticky serial a drama znamena ze to zle skonci tak aj POI by mal skoncit zle tzn. smrtou stroja a jeho spolocnikov (Johna, Harrolda, Root, Sameen a Lionela) ale ako pozname moderne americke serialy tak som si isty ze to skonci urcite happy endom co je uplna blbost kedze je to dramaticky serial .. ja by som to ukoncil tak ze stroj, Reese, Finch, Root, Shaw a Fusco polozia zivot pre dobro veci tzn. sami vsetci zomru ale tou svojou smrtou znicia samaritana spolu s jeho starym vraskavy sefom a vsetkymi agentmi ..

    Odpověď
  • filbar

    Jenomze to by nebyla možnost pokračovat někdy v budoucnu a někde jsem četl, že to má mít otevřený konec, aby případně šlo navázat

    Odpověď
  • efvendy

    Ano, Nolan se dal slyšet, že si nechali otevřená zadní vrátka pro případné pokračování. Jenže kde je psáno, že to musí být se stejnými protagonisty, že...

    Ale já bych si přála, aby to skončilo tak, že min. Finch s Reesem přežijí a opět se vrátí k řešení případů jako na začátku. To by se mi líbilo. :-)

    Odpověď
  • pete51

    Vďaka!

    Odpověď
  • suzuki051

    Ďakujeeeeeeeeeeeem

    Odpověď
  • Diky za preklad
    Kdy budete pracovat na osmem dilu?

    Odpověď
  • Tom

    To by mě taky zajímalo:)

    Odpověď
  • efvendy

    Tom: No... to mě taky. :-D
    Ale teď vážně, na osmičce se začíná pracovat, ale je to třetí epizoda za týden, je to maraton a občas potřebujeme oddych. ;-)

    Odpověď
  • Tom

    Tak ja to chápu ale on a vždycky člověk nemůže dočkat protože je to fakt napínavý. :D

    Odpověď
  • Jardík

    No, tak samozřejmě bych si přál, aby to parta kolem Finche přežila a zničila, jsou to sympatičtí partyzáni. :-) A samozřejmě zničila Samaritána, protože ten to bere až moc z ostra. Každopádně nevím, jestli je reálné, aby se to podařilo. Samaritán má přece jen už dost náskoku, větší výpočetní a lidské kapacity a o dost více času se zdokonalovat. Na druhou stranu, je to taky pořádný fanatik. :-) Také začátek páté série potvrzuje, že by to nemuselo dopadnout nejlépe.... Ale možná nás to chce jen zmást. Můj tip tedy. Přežije pouze stroj, ostatní bohužel nepřežijí (tomu napovídá začátek epizody 1, ale zároveň je to otevřený konec, protože si stroj může najít nové pomocníky). Ale jsem fakt na vážkách, nevím, čím nás ještě překvapí... Ale zde bych i chtěl, aby to dopadlo dobře. Mnohdy si přeju, aby konečně nějaký film/seriál dopadl nedobře, ale tady bych jim to fakt přál. :-)

    Odpověď
  • Vašek

    To já jsem radši pro neutrální konec. Stroj a Samaritán se zničí navzájem. Přesto v poslední scéně zazvoní na zdi telefon ...

    Odpověď
  • Jardík

    Vašku: Tak to je zajímavý nápad... Ale trpět a přemýšlet nad tím, jak je to možné a co se vlastně stalo než (jestli vůbec) natočí pokračování - to by bylo k zbláznění. Fakt jsem zvědav, jak se to vyvine. Ale neutrální, resp. nevysvětlený, konec by pro mě byl utrpění. To nesnáším... Kdo nad tím má potom pořád přemýšlet... :-/

    Odpověď
  • pete51

    Ešte raz ďakujem!
    Nemohli by ste spraviť titulky aj na verziu súboru mkv.1080p.DIMENSION (tie sú najdostupnejšie), prosím? S kvalitnejším obrazom Vaše výborné titulky, tak to by bol darček pre všetkých fanúšikov tohoto seriálu!

    Odpověď
  • tom.ruzicka@email.cz

    Tisíceré díky!

    Odpověď
  • singularita

    Děkuji pěkně. ;)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit