Person of Interest

Lovci zločinců

Žánr
Akční, Drama, Krimi
Roky vysílání
2011 - 2016
Obsah
Kriminální seriál s nádechem sci-fi od stanice CBS. Počítačový génius Harold Finch sestrojil stroj, který vše sleduje a umí předvídat zločiny. S pomocí bývalého tajného agenta Johna Reese dokážou řešit zločiny, které se ještě nestaly. Oba musí pracovat v utajení, protože jsou považováni za mrtvé. Jejich prozrazení by pro ně znamenalo jistou smrt.
Titulky pro vás překládají
efvendy, FiB, Jacquesssan, jeriska03, lukascoolarik, Miki226, snehulakobrovsky

Person of Interest - Modrá smrt

B.S.O.D. neboli Blue Screen of Death uvidíte v okamžiku, kdy v počítači dojde k závažné systémové chybě, ze které není schopen se zotavit. Této hlášce se u nás říká modrá obrazovka smrti nebo taky modrá smrt. Tak se jmenuje první díl 5. série Person of Interest.

A co v B.S.O.D. můžeme čekat?

Reese s Finchem se pokusí o záchranu zdrojového kódu Stroje, který vypadá jako neopravitelný. Také Root bojuje o svůj život se Samaritánovými agenty a Fusco čelí po smrti Dominika a Eliase tvrdým otázkám od svých kolegů z NYPD. Podle prvních fotografií o akci nebude nouze a máme se rozhodně na co těšit. První díl se vysílá 3. května!

A tipovačka na závěr:

Co myslíte, přežije poslední sérii Stroj nebo vyhraje Samaritán? Anebo vzájemný boj nepřežije ani jeden? Své tipy nezapomeňte napsat do diskuze.

Galerie (7)

Komentáře (8)

Přidat komentář
  • duuri

    podla mna skoncia oba. Ale uvidime:D

    Odpověď
  • suzuki051

    1.časť bude odvysielaná 3.5. u nás teda 4.5. no od 2.časti sa budú vysielať 2 časti týždenne vždy v pondelok a v utorok,čiže u nás v utorok a v stredu...Zdroj serialzone: http://www.serialzone.cz/clanek/7050-person-of-interest-konecne-zna-datum-navratu/

    Odpověď
  • efvendy

    suzuki051: jj, berou to pěkně hopem, 21. června poslední díl. Nasadili pěkný tempo na překlad. ;-)
    Jinak já tipuju, že buď skončí oba, nebo se Finch postará, aby Stroj někde "v důchodu" dožil...

    Odpověď
  • suzuki051

    Ja radšej nič netipujem-nechám sa prekvapiť...A rozmýšľal som,nad tým,že počkám ,kým budú hotové titulky k celej sérii a potom si dám maratón...

    Odpověď
  • efvendy

    suzuki051: Četla jsem, že si scénáristi na téhle poslední sérii dali extra záležet, prý měli dostatek nápadů na dvě řady. Takže se máme na co těšit. :-)

    Odpověď
  • jeriska03

    Tak si taky tipnu. :-) Finchovi se podaří Stroj znovu uvést do života, ale Samaritán bude mít navrch a bude se snažit Stroj pohltit a navždy se ho tak zbavit. To se mu i podaří, ale Finch mu naprogramuje nějakého "trojského koně", který nakonec zničí i Samaritána :-) Takže nepřežije ani jeden z nich a myslím si, že bude i dost vedlejších ztrát :-) Už se těším, jak to všechno dopadne.

    Odpověď
  • Maxo

    Já furt doufám, že tvůrci si nechají i prostor pro potencionální pokračování, podobný seriál by byl pro Netflix docela zajímavým zbožím.

    Odpověď
  • efvendy

    K Netflixu: existuje petice Save Person of Interest. Cílem je nasbírat 35 tisíc hlasů a přesvědčit Netflix, nebo jinou TV, aby si PoI vzala pod svá křídla. Kdo má zájem, může tam také přidat svůj hlas. :-)
    https://www.change.org/p/save-person-of-interest

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit