Outlander

Cizinka

Žánr
Dobrodružný, Historický, Romantický
Roky vysílání
2014 - dosud
Obsah
Americký historicko-romantický seriál stanice Starz, natočený podle úspěšné knižní série Diany Gabaldon. Armádní sestra Claire Randallová, která ošetřovala vojáky ve 2. světové válce, se svým manželem Frankem vyjede do Skotska na druhé líbánky. Při jedné procházce je Claire záhadně uvržena o dvě století zpátky do roku 1743, kde se připlete do bojů mezi Skoty a Angličany na konci Jakobitského povstání.
Titulky pro vás překládají
barasaiko, efvendy, jeriska03

Outlander - propagační fotografie postav k 2. sérii

Druhá série seriálu Outlander je na spadnutí, a tak televizní stanice Starz, která seriál vysílá, zveřejnila sadu překrásných oficiálních potrétů postav, které budou v 2. série důležité. Celkem třináct fotografií s postavami z první série, mezi něž patří: Claire Fraser (Caitriona Balfe), Jamie Fraser (Sam Heughan), Frank Randall (Tobias Menzies), Murtagh Fraser (Duncan Lacroix), Dougall MacKenzie (Graham McTavish), Colum MacKenzie (Gary Lewis), Angus Mhor (Stephen Walters) a Rupert MacKenzie (Grant O'Rourke).

Na portrétech najdete také nové postavy: Louise de Rohan (Claire Sermonne), Charles Edward Stuart (Andrew Gower), Mary Hawkins (Rosie Day), King Louis XV (Lionel Lingelser), a Le Comte St. Germain (Stanley Weber). Svou pozornost věnujte především poslednímu zmíněnému, Le Comte St. Germain, který bude hrát záporného hrdinu 2. série.

Na pokračování vašeho oblíbeného seriálu se můžete těšit již 10. dubna.

Galerie (13)

Komentáře (2)

Přidat komentář
  • zuzana.mrak

    To je skvělá zpráva, já už se nemůžu dočkat :-) konečně něco (nejen) pro holky.

    Odpověď
  • kvakkv

    Já už se taky moc těším :-)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit