Orange Is the New Black

Žánr
Drama, Komedie
Roky vysílání
2013 - 2019
Obsah
Komediálně-dramatický seriál internetové videoslužby Netflix od tvůrkyně seriálu Weeds Jenji Kohan. Za prohřešky z mládí putuje bisexuálka Piper Chapmanová na 15 měsíců do ženské věznice. Musí se potýkat s odloučením od svého snoubence, dalším problémem je její bývalá přítelkyně Alex, která si svůj trest odpykává ve stejném vězení.
Titulky pro vás překládají
Burger, Clear, elte, Gabik, Jolinar, karlos.kf, Pajky, zuzana.mrak

Titulky k Orange Is the New Black S05E01 - Riot FOMO

Uteklo to jako voda a máme tu pátou sérii seriálu Orange Is the New Black. A netrvalo to dlouho a máme tu titulky k první epizodě. Omlouváme se za včerejší odhad, který se nepodařilo splnit, nicméně myslím, že se nám povedlo dokončit titulky poměrně rychle a jsem s naší prací spokojená. Titulky k této epizodě pro vás přeložili Clear a Pajky, na korekci se vyřádily Clear a zuzana.mrak. Mělo by sedět na všechny zatím dostupné verze, kdyby vám nesedělo, hlaste to v komentářích a my to co nejdříve přečasujeme.

Vracíme se tam, kde jsme ve 4. sérii skončili. Ve vězení vypukla vzpoura a Daya Diazová drží zbraň, kterou do vězení donesl dozorce Humps. Jak to dopadne? Bude se střílet nebo ne?

Pěknou zábavu vám přejem a brzy u dalšího dílu na viděnou! :-)

Titulky (1)

  • cz PROPER.RARBG, REPACK.STRiFE, NF.PLAYREADY, NF.BTW Stáhnout

Komentáře (4)

Přidat komentář
  • Riddick

    Zdravim. No nevim, ale ja jsem nasel jen tuhle verzi okolo 500Mb Orange.Is.The.New.Black.S05E01.WEBRip.x264-2HD.mp4 , ale nesedi to na to. Ty vase jsem vubec nenasel. Stahuju bud webshare nebo ulozto.

    Odpověď
    • Karlos.kf

      zkus pohledat v zahraničí https://goo.gl/k2ofDk

    • Clear

      Jak tak koukám na webshare na náhledy té tvé verze, tak to je nějaký fake, rozhodně to není 1. díl 5. série, ty obrázky tomu neodpovídají...

  • tomas123

    dekuji za titulky

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit