Orange Is the New Black

Žánr
Drama, Komedie
Roky vysílání
2013 - 2019
Obsah
Komediálně-dramatický seriál internetové videoslužby Netflix od tvůrkyně seriálu Weeds Jenji Kohan. Za prohřešky z mládí putuje bisexuálka Piper Chapmanová na 15 měsíců do ženské věznice. Musí se potýkat s odloučením od svého snoubence, dalším problémem je její bývalá přítelkyně Alex, která si svůj trest odpykává ve stejném vězení.
Titulky pro vás překládají
Burger, Clear, elte, Gabik, Jolinar, karlos.kf, Pajky, zuzana.mrak

Orange Is the New Black - 4. série již klepe na dveře!

Již za 14 dnů bude odvysílána čtvrtá řada sériálu Orange Is the New Black a náš překladatelský tým pilně pracuje na dokončování titulků k sérii třetí, tak nám držte palce, abychom vše stihli a navázali na novou sérii!

Pokud ještě nepatříte mezi fanoušky seriálu, máte nejvyšší čas to dohnat. Seriál byl prodloužen až do sedmé série, takže se s ním budeme ještě nějakou chvíli setkávat.

Ve fotogalerii naleznete několik fotografií. A na cože se můžeme těšit? Samozřejmě neprozradíme nic zásadního, ale do Litchfieldu dorazí nová várka vězeňkyň, trochu více bychom se měli dozvědět něco ze života o Boo a Flacy, Alex se pěkně zapotí, ani Piper si nebude užívat jako školním táboře a Sophii osud také neukáže svou lepší stránku…

Těšíte se na novou řadu? Máte v Litchfieldu svou oblíbenkyni, které už se nemůžete dočkat?

Galerie (8)

Komentáře (2)

Přidat komentář
  • Clear

    Já se těším na relativně novou posilu ve vězení, kuchařkou hvězdu Judy Kingovou! :-)

    Odpověď
  • zuzana.mrak

    Já jsem nejvíc zvědavá na rozuzlení Daya - Bennett - mimi - kníráč Mendez :-)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit