Orange Is the New Black

Žánr
Drama, Komedie
Roky vysílání
2013 - 2019
Obsah
Komediálně-dramatický seriál internetové videoslužby Netflix od tvůrkyně seriálu Weeds Jenji Kohan. Za prohřešky z mládí putuje bisexuálka Piper Chapmanová na 15 měsíců do ženské věznice. Musí se potýkat s odloučením od svého snoubence, dalším problémem je její bývalá přítelkyně Alex, která si svůj trest odpykává ve stejném vězení.
Titulky pro vás překládají
Burger, Clear, elte, Gabik, Jolinar, karlos.kf, Pajky, zuzana.mrak

OITNB - co přinese 7. série?

Pokud jste se modlili k televizním bohům a doufali v malou jiskřičku naděje, že by možná příští série Orange Is the New Black nemusela být poslední, tak vám musíme bohužel potvrdit, že poslední bude.

„Po sedmi sezónách je načase, abychom byli propuštěni z vězení“, uvedla autorka seriálu Jenji Cohanová ve svém prohlášení. „Budou mi chybět všechny drsné dámy z Litchfieldu a také neuvěřitelný tým, se kterým pracujeme. Moje srdce je oranžové, ale opět zčerná.“

„Od první série jsme věřili, že Orange Is the New Black bude něco speciálního. Něco, s čím se budeme chtít podělit s celým světem. Od té doby jsme se smáli, plakali, zuřili a ječeli spolu se ženami z Litchfieldu, a každá chvíle strávená s nimi byla skvělá, možná až příliš skvělá na to, aby trvala věčně, “ uvedla Cindy Hollandová z Netflixu.

Po šesti sériích se tak se všemi budeme muset rozloučit a můžeme jen hádat, jak bude finální série vypadat. Zbylo totiž mnoho nedořešeného. Abychom si shrnuli, co víme:

  • Piper byla na konci šesté série předčasně propuštěná a před svým odchodem domů zvažovala, že o svém pobytu za mřížemi sepíše paměti
  • Taystee byla odsouzena k doživotí za vraždu Piscatelly, neboť MCC se podařilo zakrýt všechny stopy, které by vedli jinam
  • Co udělá Caputo, který si začíná být jist, že s vraždou Piscatelly to bylo jinak? Pokusí se ještě naposledy pomoct Taystee?
  • Poslední záběr na Carol a Barb ukazuje Barb s rozřízlým krkem a Carol plazící se s nožem v zádech. Na první pohled to vypadá, že se vzájemně zabily. Ovšem vyrojilo se pár komentářů, že je v záběru vidět náznak třetí osoby. Že by nakonec přeci jen Frieda zasáhla do osudu vražedných sester?
  • Bez Carol a Barb by mohl být ve věznici klid, ale co Badison? Nechá Alex na pokoji? Nebo se Alex bez Piper v dohledu ukáže jako stará dobrá Alex a sama se postaví do čela nějakého gangu?
  • Daya se velmi rychle stala závislou na drogách a vzhledem k tomu, že Aleida o ni moc zájem neprojevuje, mohla by jí hrozit smrt z předávkování? Nebo se najde někdo, kdo se o ni postará?
  • Skutečná Piper (Piper Kermanová, podle které celá série vznikla) je stále** vdaná za Larryho.** Jak si tvůrci poradí s tímhle? Nechají běžet dál smyšlený vztah Piper a Alex, nebo v závěru naváží na skutečnost, a Piper se vrátí k Larrymu? Pokud ano, ve skutečném světě se k sobě opravdu vrátili, a to po Larryho zjištění, že Piper vydá knihu o tom, co ve vězení zažila. Po propuštění se také skutečná Piper přestěhovala ke svému bratrovi a po nějakém čase se znovu spřátelila s Polly, která jí před lety Larryho přebrala
  • A co osudy ostatních našich hrdinek? Suzanne, Maria, Blanca, Red, Lorna a její miminko, Nicky, Gloria, Flaca, Sophia, Cindy, Aleida, Tiffany? Čeká na někoho nějaké překvapení? Dozvíme se také něco o ostatních, které v šesté sérii nebyly?

Galerie (18)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit