Orange Is the New Black

Žánr
Drama, Komedie
Roky vysílání
2013 - 2019
Obsah
Komediálně-dramatický seriál internetové videoslužby Netflix od tvůrkyně seriálu Weeds Jenji Kohan. Za prohřešky z mládí putuje bisexuálka Piper Chapmanová na 15 měsíců do ženské věznice. Musí se potýkat s odloučením od svého snoubence, dalším problémem je její bývalá přítelkyně Alex, která si svůj trest odpykává ve stejném vězení.
Titulky pro vás překládají
Burger, Clear, elte, Gabik, Jolinar, karlos.kf, Pajky, zuzana.mrak

Hledáme překladatele pro Orange Is the New Black

Rok se s rokem sešel a již brzy se zase budete moct těšit na nové díly seriálu Orange Is the New Black i s českými titulky. 5. série tohoto seriálu oficiálně startuje již za týden, tedy 9. června. Vzhledem k tomu, že vyjdou jako vždy všechny díly najednou, bude to pro překladatele pěkná honička, aby měli fanoušci titulky co nejdříve to jde. Proto jsme se rozhodli oslovit vás… Třeba se mezi vámi nachází nějaký fanoušek či fanynka, která už s překlady zkušenosti má a troufá si přihlásit se k nám do týmu. Kromě případných nováčků se můžou ti, co anglicky neumí, a tudíž pomoct nemohou, těšit na známá jména překladatelů z loňských let. Novou pátou sérii pro vás budou překládat Burger, Clear, Pajky a zuzana.mrak.

Jak by měl takový nový překladatel vypadat? Ideálně aby měl nějaké zkušenosti s překlady, nejlépe samozřejmě s překlady titulků. Důležité je, aby uměl dobře česky a také aby nebyl líný si něco, co nezná, vygooglovat. Budete se smát… ale v dnešní době informací, které jsou všude na internetu na dosah, je to velmi aktuální problém. Nováčkům, kteří žádné zkušenosti s překladem nemají, ale přesto mají tu odvahu, můžeme poradit a zaučit je.

Pokud jste tento text dočetli až do konce, máte buď zájem stát se členem našeho překladatelského týmu, nebo jste prostě jen zvědaví, co tam ta Clear ještě naplácá za nesmysly. :-)

Vážní zájemci se mohou hlásit buď mně na e-mail klarka.slavicek@seznam.cz (preferuji) nebo zde do kontaktního formuláře v sekci Kontakty. Těšíme se na vaše zprávy.

Konec. Šlus. Rozdějte se v míru a pokoji. :-)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit