Longmire

Žánr
Dobrodružný, Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Americký seriál kabelovky A&E, natočený podle novel Craiga Johnsona. S šerifem Waltem Longmirem se život příliš nemazlil. Po smrti manželky se mu zhroutil celý svět a jediné, co pro něj má ještě smysl, je jeho dcera Cady a práce. O tu ale může také brzy přijít, protože se blíží nové volby a o jeho místo usiluje ambiciózní zástupce Branch. A tak musí Walt kromě řešení případů, které občas komplikuje i indiánská komunita v blízké rezervaci, bojovat i o to poslední, co mu ještě v životě zbylo.
Titulky pro vás překládají
kvakkv, lesator, Miki226

Titulky k Longmire S03E10 - Ashes to Ashes

Seriál Longmire se s námi prozatím loučí svým 10. dílem třetí řady a jelikož končí obrovským cliffhangerem, budeme doufat v další sérii. Cady už docházejí možnosti, jak Henryho obhajovat, ale když už se zdá, že žádná možnost není a všichni ztrácejí naději, přijde Walt s něčím, co by mohlo Henrymu zachránit život.

Titulky pro vás přeložili lesator a Miki226, jako tomu bylo po celou sérii. Děkujeme vám za přízeň a budeme se těšit SNAD za rok na další řadu. Titulky k závěrečnému dílu sedí na verze KILLERS a WEB-DL.

Hezkou zábavu :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit