House of Cards

Dům z karet

Žánr
Drama, Politický, Thriller
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Politický thriller internetové videoslužby Neflix od výkonného producenta Davida Finchera. Kongresman Francis Underwood se rozhodne pomstít svým politickým rivalům za to, že nebyl dosazen do slibovaného místa ministra zahraničí. Rozpoutá tak bitvu o místo nejvyšší... V hlavní roli dravého politka se představí Kevin Spacey.
Titulky pro vás překládají
Bladesip, Clear, Jolinar, lesator, slanecek

Titulky k House of Cards S01E04 - Chapter 4

Fanoušci nového úspěšného seriálu už jistě netrpělivě vyhlížejí titulky k dalšímu dílu. Tentokrát se na nich podílela čtveřice: Bladesip, Clear, Saalis a slanecek. Sedí na verzi WEBRip-BNT, QRUS, HoC, AVIGUY. Přečasy na další verze zajistíme, můžete si o ně napsat.

V dnešním díle se Francis bude snažit získat hlasy kongresmanů, aby protlačil školský zákon v podobě, jakou chce. A můžete se těšit i napínavou historku ve Freddyho podání! Užijte si díl, pokud budete s titulky spokojeni, moc rádi si přečteme vaše komentáře pod novinkou.

Vysvětlivky ohledně některých zkratek a názvů organizací:

Komise pro optimalizaci vojenských základen (Base Realignment and Closure Commision, BRAC Commision), dále v titulcích jen jako Komise – má za účel uzavírat nadbytečné nemovitosti ve správě Ministerstva obrany C.W.I. – Clear Water Iniative – nezisková organizace, kterou vede Claire Underwoodová, s cílem zásobování chudých regionů vodou

Titulky (5)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit