House of Cards

Dům z karet

Žánr
Drama, Politický, Thriller
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Politický thriller internetové videoslužby Neflix od výkonného producenta Davida Finchera. Kongresman Francis Underwood se rozhodne pomstít svým politickým rivalům za to, že nebyl dosazen do slibovaného místa ministra zahraničí. Rozpoutá tak bitvu o místo nejvyšší... V hlavní roli dravého politka se představí Kevin Spacey.
Titulky pro vás překládají
Bladesip, Clear, Jolinar, lesator, slanecek

Titulky k House of Cards S01E03 - Chapter 3

Neutekl ani týden a náš tým nám přináší titulky na další díl plný intrik a politiky. Titulky pro vás dnes přeložili Bladesip, Clear a Saalis. Korekce se mimořádně ujala Jolinar a myslím, že sami uznáte, že se své nové úlohy zhostila znamenitě. Titulky sedí na verze WEBRiP-BTN, NTb a HoC, o další verze si napište a my uděláme přečas. Pokud budete s titulky spokojení, váš dík pod novinkou nás bude motivovat k další práci.

Dnešní díl se vydáme na venkov do místa, odkud Francis Underwood pochází. Došlo zde k tragédii a chtějí z ní vinit právě kongresmana. Ač se vám bude důvod – broskovoid a ještě s anglickou výslovností „pičoid“ zdát sebedivnější, tak až ho uvidíte, tak vše pochopíte.

Přejeme příjemnou podívanou!

Titulky (5)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit