Homeland

Ve jménu vlasti

Žánr
Akční, Drama, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2011 - dosud
Obsah
Americký špionážní thriller stanice Showtime z pera Alexe Gansy a Howarda Gordona založený na izraelské předloze, seriálu Hatufim (Prisoners of War). Agentka CIA Carrie Mathisonová je přesvědčená, že americký voják držený po dobu osmi let jako válečný zajatec Al-Kajdy přešel na stranu nepřítele a přestavuje výrazné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.
Titulky pro vás překládají
Clear, zuzana.mrak

Titulky k Homeland S04E01 - The Drone Queen

Přinášíme vám titulky k první epizodě dvojdílu Homeland S04E01-E02, které sedí na všechny ripy, které jsou rozdělené na dvě části – především tedy verze WEB-DL. Titulky pro vás přeložily Clear, Jolinar a zuzana.mrak, korekci provedly Clear a Jolinar. Přečas na verzi LOL bude po dokončení překladu druhého dílu. Když se poštěstí, tak ještě dnes večer.

Pokud si na dění v minulé sérii vzpomínáte jen matně a potřebovali byste si ho trochu připomenout, podívejte se na 10minutové shrnutí všech předchozích epizod. V dnes vysílané epizodě se z minulých dílů nedozvíte vůbec nic.

A na co se můžete těšit? Carrie šťastně povila a nyní slouží v Kábulu jako vedoucí místní pobočky. V den svých narozenin získají informaci o tom, kde se vyskytuje jeden z důležitých cílů…

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit