Homeland

Ve jménu vlasti

Žánr
Akční, Drama, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2011 - dosud
Obsah
Americký špionážní thriller stanice Showtime z pera Alexe Gansy a Howarda Gordona založený na izraelské předloze, seriálu Hatufim (Prisoners of War). Agentka CIA Carrie Mathisonová je přesvědčená, že americký voják držený po dobu osmi let jako válečný zajatec Al-Kajdy přešel na stranu nepřítele a přestavuje výrazné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.
Titulky pro vás překládají
Clear, zuzana.mrak

Titulky k Homeland S03E01 - Tin Man Is Down

První díl seriálu Homeland unikl na internet skoro o měsíc dříve před plánovanou premiérou a my jsme pro vás připravili české titulky. Z odposlechu je přeložili Clear, Equino_X2 a Jolinar, korekce se chopil Araziel. Sedí na verze HOMELAND a Snake. Jedná se o preair, kde ještě chybí několik málo vizuálních efektů, záleží jen na vás, jestli se rozhodnete si video pustit, nebo počkáte na oficiální plnohodnotnou verzi. Můžete se také podívat na video ze zákulisí 3. série.

Carrie Mathisonová je přes komisí vyslýchána kvůli výbuchu v budově CIA. Hrozí, že kongres celou tuto agenturu rozpustí. Když nedokázali odhadnout útok mířený přímo proti nim, jak potom můžou chránit bezpečnost celé země? V rodině Brodyových se zatím vypořádávají se ztrátou otce a manžela a zájmem médií každý po svém…

Příjemnou zábavu! :)

Titulky (5)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit