Homeland

Ve jménu vlasti

Žánr
Akční, Drama, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2011 - dosud
Obsah
Americký špionážní thriller stanice Showtime z pera Alexe Gansy a Howarda Gordona založený na izraelské předloze, seriálu Hatufim (Prisoners of War). Agentka CIA Carrie Mathisonová je přesvědčená, že americký voják držený po dobu osmi let jako válečný zajatec Al-Kajdy přešel na stranu nepřítele a přestavuje výrazné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.
Titulky pro vás překládají
Clear, zuzana.mrak

Titulky k Homeland S02E09 - Two Hats

Minulý díl skončil tím, že teroristé spolu s Royou Hammadovou naložili Brodyho do vrtulníku a vzlétli s ním neznámo kam. Jak jistě tušíte nebo jste viděli na konci v upoutávce, sejde se se samotnou hlavou teroristických operací a svým někdejším mučitelem Abu Nazirem. To, jestli se Nazirovi podaří získat Brodyho znovu na svou stranu nebo Brodyho potrestá za jeho zradu, se dozvíte v dnešním díle. A máte se na co těšit. V této epizodě se také podrobněji podíváme na relativně novou postavu Petera Quinna a jeho soukromý život.

Titulky pro vás tento týden připravily společně Clear a Miki226. Sedí na verzi TVSR, AFG, ASAP, 720p IMMERSE a WEB-DL. Přejeme vám hezkou zábavu!

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit