Homeland

Ve jménu vlasti

Žánr
Akční, Drama, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2011 - dosud
Obsah
Americký špionážní thriller stanice Showtime z pera Alexe Gansy a Howarda Gordona založený na izraelské předloze, seriálu Hatufim (Prisoners of War). Agentka CIA Carrie Mathisonová je přesvědčená, že americký voják držený po dobu osmi let jako válečný zajatec Al-Kajdy přešel na stranu nepřítele a přestavuje výrazné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.
Titulky pro vás překládají
Clear, zuzana.mrak

Titulky k Homeland S02E06 - A Gettysburg Address

Mnozí z vás jistě nedočkavě vyčkávají, jak bude pokračovat další díl poté, co minule Carrie přiměla Brodyho, aby prozradil jména některých spolupracovníků Abu Nazira. Jak název naznačuje, bude se díl točit kolem obchodu krejčího v Gettysburgu. Tajná jednotka CIA začne sledovat Royu Hammadovou a uvidí ji se záhadným mužem, kterého se jim nedaří identifikovat. Vynoří se spekulace, že by mohl být náhradou krejčího, který pro Nazira vyráběl bomby… Současně se bude rozvíjet příběh Dany, která v minulém díle spolu s viceprezidentovým synem přejela autem chodkyni a nyní ji trápí černé svědomí.

Titulky pro vás dnes přeložila Clear a korekci zajistil Araziel. Titulky sedí na verzi TVSR. Užijte si nový díl a pokud vás zajímá, jak dopadne ukázka na konci dílu, která je ustřižená, můžete se podívat do novinky, kde jsme pro vás přichystali celé promo video na příští díl s názvem The Clearing. Zároveň vám nedoporučujeme se na video v novince dívat, pokud jste neviděli dnešní díl.

Přejeme příjemnou zábavu :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit