Homeland

Ve jménu vlasti

Žánr
Akční, Drama, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2011 - dosud
Obsah
Americký špionážní thriller stanice Showtime z pera Alexe Gansy a Howarda Gordona založený na izraelské předloze, seriálu Hatufim (Prisoners of War). Agentka CIA Carrie Mathisonová je přesvědčená, že americký voják držený po dobu osmi let jako válečný zajatec Al-Kajdy přešel na stranu nepřítele a přestavuje výrazné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.
Titulky pro vás překládají
Clear, zuzana.mrak

Natáčení sedmé série Homeland

Produkce seriálu Homeland se přesouvá do Virginie, konktrétně do Richmondu, kde tento podzim začne natáčení další série.
„Jsme nadšeni, že natáčení seriálu přesouváme do naší země“, řekl Alex Gansa, výkonný producent televizního studia Fox 21. „Zdejší města a sousedství poskytnou silné zázemí našemu příběhu a my zase chceme přinést malou, ale doufejme významnou podporu místní ekonomice.“
Virginie je jediný stát, který produkci nabídne grant od státu a také daňovou úlevu. Stát v případě natáčení v ekonomicky znevýhodněných oblastech vrací 20 % kvalifikovaných výrobních nákladů. Přesná částka zatím není známá, ale s ohledem na počet nově najatých místních pracovníků, nákupu zboží a služeb, bude se jistě jednat o vysokou sumu.
„Jsme nadšeni, že zde přivítáme toto vynikající drama“, prohlásil guvernér Virginie Terry McAuliffe. 

Herci se tak po dvou předešlých sériích, které se natáčely v New Yorku, Berlíně a Jižní Africe, vrátí do staré dobré Ameriky. My můžeme zatím jen hádat, co naše oblíbené hvězdy čeká.

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit